Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Vepřové maso v kapustě

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Vepřové maso v kapustě

    1 kg vepřové kýty
    1 cibule
    pepř, kmín a sůl
    1 středně velká kapusta
    3 lžíce másla a 3 lžíce hladké mouky - světlá jíška
    4 stroužky česneku
    Na másle osmažíme drobně pokrájenou cibuli dorůžova, přidáme na kostičky nakrájené maso, přidáme sůl, pepř a kmín. Mírně podlijeme a dusíme do poloměkka.
    Přidáme pokrájenou kapustu a spolu s masem dusíme dál, až je obojí měkké. Potom přidáme světlou jíšku a ještě asi 10 minut mírně provaříme.Nakonec přidáme utřený česnek a kousek másla.
    Podáváme s bramborem
    Ketka 1957
Pracuji...
X