Dijonská směs
500 g masa jaké kdo má rád, 1 velká cibule, 1 velká lžíce dijonské hořčice,sůl, pepř, olej.
Maso nakrájené na nudličky, cibuli pokrájenou na měsíčky, sůl, pepř, hořčici a trochu oleje smícháme v míse a dáme do ledničky nejlépe přes noc.
Druhý den dáme pár kapek oleje na pánev a necháme rozehřát. Pak přidáme směs a necháme dusit až je maso měkké. Pokud je potřeba, podléváme teplou vodou nebo vývarem.
Podáváme s rýží nebo různě upravenými brambory.
Ta mrkev nemusí být, dala jsem ji tam jen pro barevnost.
500 g masa jaké kdo má rád, 1 velká cibule, 1 velká lžíce dijonské hořčice,sůl, pepř, olej.
Maso nakrájené na nudličky, cibuli pokrájenou na měsíčky, sůl, pepř, hořčici a trochu oleje smícháme v míse a dáme do ledničky nejlépe přes noc.
Druhý den dáme pár kapek oleje na pánev a necháme rozehřát. Pak přidáme směs a necháme dusit až je maso měkké. Pokud je potřeba, podléváme teplou vodou nebo vývarem.
Podáváme s rýží nebo různě upravenými brambory.
Ta mrkev nemusí být, dala jsem ji tam jen pro barevnost.