Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Met ingang deze keer weer zal worden gekocht door het peloton.​

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Met ingang deze keer weer zal worden gekocht door het peloton.​    sportwinkels.net verdiende Bruce Kilgore om de zuurstof Force één Kilgore gebruikt inspiratie ontwerpen te wijten aan de legendarische substantiële top tenue van een tennis schoen, de Nike Approach. Kilgore schuin vaak de snede met de as om steun en soepelheid te geven.


    Gedurende een tijdsbestek dat de meeste sportschoenen vaak werkzaam het visgraat weefsel tractie uitbreiding patroon, Kilgore besloten dat patroon is niet samenhangend geweest voor slechts een new balance 574 dames sale hockey schoen. Dat leidde tot de pup vaak ontwikkelen de cirkelvormige structuur op de buitenste bodem, wat hielp spelers pivot gewoon te helpen. De AF1 werd geproduceerd voor hockey in aanzienlijke tops alleen en Kilgore nodig hebben op testers aan hem leveren reacties.


    Een van de eerste testers voor de schoenen was een klein new balance 996 beige aangepaste naam Enhance Hatfield. Hatfield vaak nam de schoenen te kunnen hockey te spelen en leek te worden verbaasd door prestaties met de sneaker. De meerderheid van de slijtage testers hield vaak de schoen, in aanvulling op niet nodig om het achterste te geven. Het enige probleem was een aantal van de testers hield niet van de beenband, zodat het werd gemaakt voor verwijderbaar in het geval de schoen was in ontwikkeling.
Pracuji...
X