Ahoj dneska jsem vyfotil fotečku na kuchařku na iphonu ale nejde mi to dát na kucharku musím přes pc a zmenšit fotku.Ivanko zkuste jestli by to šlo se na to podívat a aby tam šly dávat fotky ve větším rozlišením děkujíí
Podle mě bude i iPhone umět fotit v nižším rozlišení, stačí si s tím pohrát. Dávat fotky jídel na web ve FULL rozlišení, kdy má fotka třeba i 5 MB mi připadá zbytečné a nepraktické.
Mysli také na to, že si to lidé čtou také v mobilech, a když je na stránce více takových fotek, tak se ti stahuje přes mobil třeba 20 MB. Nejen, že to načtení pak trvá věčnost, ale prohlídneš si pár takových stránek a měsíční FUP je pryč.
Ahojky Tomíku, tam je právě omezený limit kvůli těm datům. Ty si nedovedeš představit co je to za celkoý objem dat (obrázků) všech co sem něco dávají a to by jsme se zahltili a už takhle máme pronajmutý velký server jenom pro kuchařku a větší zatím nebudeme pronajímat, ale v tom vylepšení kuchařky počítáme s tím, že by se obrázek mohl automativky upravit aby sem šel bez problémů vložit. měj se hezky.
Tomíku, taky si můžeš v mobilním MARKETU stáhnout aplikaci na úpravu fotek, který se jmenuje PHOTO EDITOR. Nemusíš přetahovat fotky do PC, ale upravíš si je hned v mobilu.
Comment