Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Recepty pro začínájící hospodyňky :)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Recepty pro začínájící hospodyňky :)

    Dobrý den, váš web jsem objevila teprve před dvěma dny a stala jsem se na něm doslova závisla .) Jen je škoda, že nikde na videu se nepředstavujete, máte moc příjemný hlas a určitě bysme rádi viděli i vašítvář

    Ale hlavně vám píši protože bych vás chtěla poprosit jestli by nebylo možné udělat video pro začínající hospodyňky Je mi 23let žiji s přítelem, ale nějak nedokážu začít ovládat kuchyň. Nevím jestli si mám dopředu plánovat co uvařit, nikdy si to neplánuji - improvizuji až v obchodě, ale tam mě většinou nic nenapadne, takže skončím u pečiva a pomazánek. Už sem začla využívat vaše recepty, ale ještě stále mám potíže s přípravou jídelníčku na celý týden. To má asi každá žena, že neví co má vařit pořád dokola...?

    Děkuji, Natalie

  • #2
    Dobrý den Natalli, to mě velice těší, že vaříte podle tohohle webu. Abych vám řekla pravdu, tak jsme zkoušeli natočit video kde jsem, ale mám hrozně malou kuchyň a nenašli jsme místo odkud by byl vidět stůl a i mě. Jedno místo jsme vlastně našli, ale zase není pořádně vidět co dělám. takže jsme zvolili tohle. Jinak na tomhle fóru máme i fotogalerii, kde jsou fotečky i moje a to různé. Já nechci zůstat v anonymitě, ale je to nutnost pto dobro receptů.
    Jé teď si vzpomínám, že u grilování na zahradě jsem vidět
    My s administrátorem uvažujeme o tom, že u receptů bude obtížnost receptu. Uvidíme, předěláváme desing stránek a jestli to tam půjde namačknout, tak to tam přijde.
    Loučím se slovy nenajedený chlap je protivný chlap. To je můj poznatek za téměř 30 let manželství.
    Ivana Malatincová
    Ivana M

    Comment


    • #3
      [QUOTE=Natalii;52727] Je mi 23let žiji s přítelem, ale nějak nedokážu začít ovládat kuchyň. Nevím jestli si mám dopředu plánovat co uvařit, nikdy si to neplánuji - improvizuji až v obchodě, ale tam mě většinou nic nenapadne, takže skončím u pečiva a pomazánek. Už sem začla využívat vaše recepty, ale ještě stále mám potíže s přípravou jídelníčku na celý týden. To má asi každá žena, že neví co má vařit pořád dokola...?
      Děkuji, Natalie

      Ahojky Natalii, vítám tě tady a pokud můžu reagovat, já jsem vdaná 19 let, vařit umím a souhlasím s tebou. Znám to taky. Ale já osobně vařím podle toho, co syn ( 18 let ) a manžel mají rádi ( i já ) a podle toho, co je doma. Neumím a nemám potřebu za celou dobu plánovat jídelníček na týden. Prostě improvizuju a někdy je na oběd " Pestrá pánev", jídlo " ze zbytků ". Někdy přes víkend udělám např. vepřo-knedlo(bramboro)-zelo, nebo pečené kuře s rýží, jindy má chlap knedlík s vajíčkem a kluk po polívce knedlík na sladko.
      Vím, že kdybych si napsala jídelníček na týden, stejně ho nedodržím. Často totiž taky vařím dle momentální chuti na určité jídlo, tak třeba rozmrazím maso a vařím.
      Tady je plno inspirací, i u holek ve fóru, jen to uvařit. To mluvím ze své zkušenosti.
      Tak snad neva můj náhled, že bych se předem připraveným jídelníčkem netrápila, možná ti něco písnou i ostatní.
      Pěkný den.
      anina s.

      Comment

      Pracuji...
      X