Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Pomalý hrnec

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ivuš, ne ne ne, já myslela, jestli to FUNGUJE na elektřinu, špatně jsem se vyjádřila !
    Jinak samo nic nevypínám a u TV svítí po vypnutí červené světýlko a Wh než bych pochopila, tak spíš přistanu s tryskáčem !
    Jsem techn. antitalent a kdysi, když chtěl chlap jen vyměnit žárovku, chtěla jsem vypnout pojistky, aby ho to nekoplo !
    anina s.

    Comment


    • #17
      JaniS, mrkni tady http://www.toprecepty.cz/kategorie/37-pomaly-hrnec/
      Minulý týden jsem si dopoledne dala do PH zelí okořenila,posypala hl. moukou,zamíchala.Na to jsem položila okořeněný bůček,malinko podlila,trošku zelí poházela po masu,zapla a šla jsem na procházku.Když jsem se vrátila masíčko bylo mňam a zelí taktéž.
      Jani, každý máme buňky na něco,tak se s technikou netrap )
      Iva4

      Comment


      • #18
        Protože mám hrnec s nádobou z kameniny osmažila jsem si na sporáku v nádobě na 2 lžících cibulku a na kousky pokrájená kuřecí prsíčka přidala jsem na hranolky nakrájené vařené brambory a promíchala jsem je s masem, nádobu jsem vložila do PH a zalila jsem to směsí 4 vajec + 250ml smetany + MAGGI nápady 4 druhy sýra & zapečené kuře pomalila jsem na hight 2,5 hod.před dokončením jsem posypala nahrubo nastrouhaným tvrdým sýrem. Bylo to moc dobré.

        Ivuš4, tak jsem si klikla a to by byl u mě asi ten problém - časový.
        Sporák mám na plynovou bombu, jinak peču v m - vlnce na horký vzduch.
        Vařím ráda Maggi dobré nápady, i Vitanu.
        Dík mým technickým neznalostem si neumím představit, jak by u mě dopadlo kuřecí maso, které je opracované už z pánve a vařené brambory po 2 a půl hodině.
        Já, pokud tohle dělám, mám za 20 minut jídlo na stole.
        Děkuju, že jsi mi odpovídala a objasnila princip PH.
        Myslím, že tvá jídla z něj jsou samé mňamky.
        Pěknou noc a zase tady nebo na Pokecu.
        papa.
        anina s.

        Comment


        • #19
          JaniS, taky nemám ráda dlouhé stání u plotny! PH využívám dle časové vytíženosti a konkrétním pokrmu. Líbí se mi, že když přijdu domů,tak už nemusím fofrovat a v klidu si připravím jen přílohu.

          http://www.vareni.cz/trendy/pomaly-hrnec-setri-nas-cas/

          Ale každému vyhovuje něco jiného.
          Měj se hezky a dobrou noc
          Iva4

          Comment


          • #20
            Ivuš4, dík za odkaz, četla jsem ty zkušenosti.
            Možná holky budou mít jiné názory, možná ho některá má ?
            Já osobně nejsem zvyklá, aby běžela pračka nebo větrák nebo trouba či hrnec a nikdo nebyl doma.
            Asi mě vystrašil ten příběh s paní, jak si odskočila do obchodu a přišla o všechno....
            Ale je jasné, že zkušenosti má každý svoje a když vaříš v PH, nesmí vypnout proud ? ( pokus o vtip... )
            Taky ponocuješ ?
            anina s.

            Comment


            • #21
              Ahoj JaniS, asi jsem jistější v tom, že tady v každé zástrčce ( to je to, co se dává do zásuvky ),je malinká pojistka.Takže,když už by se něco stalo,tak to vyhodí tu pojistku a tím pádem tam nejde proud.To se mi už stalo u mixéru.Pojistka se pak vymění a vše jede dál. Bez té pojistky by mi na sto procent odešel motorek.Hrnec jede na daleko menší výkon než lednice,mražák,proto ta jistota.Ale vyhořet můžeš i od zdánlivě ,,vypnutých,, spotřebičů.Taky nepouštím pračku,když nejsem doma.
              Doma v cz jsem si ale často časovala troubu,aby se dopékalo,když přijdu domů.
              Ještě jsem tady nezažila vypnutí el.proudu.Ale co není může být.
              Občas tady mrknu,co je nového
              Hezký den
              Iva4

              Comment


              • #22
                Tak jsem tedy přidal novou kategorii ,,Pomalý hrnec,,
                Ať se tam recepty jen hrnou
                ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka

                Comment


                • #23
                  Jardo díky. Snad v tom nezůstanu sama.
                  Iva4

                  Comment


                  • #24
                    Dobrý večer Ivo4,chci se zeptat jakou máte značku toho hrnce? Chtěla jsem si ho pořídit, narazila jsem i na nějaké záporné názory a teď jsem na vážkách.Děkuji moc.

                    Moňula

                    Comment


                    • #25
                      Ahoj Moňulo,asi ti moc neporadím,jelikož PH,který mám se v česku neprodává.
                      Iva4

                      Comment


                      • #26
                        Díky Ivo4 za odpověď,to nevadí nechám si to ještě projít hlavou. Měj se hezky

                        Moňula

                        Comment


                        • #27
                          Does anyone here slow cook?

                          Comment

                          Pracuji...
                          X