Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Agro Sola: Nová Česká Agrární Vize

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Agro Sola: Nová Česká Agrární Vize

    Agro Sola: Nová Česká Agrární Vize.
    Agro Sola, jeden z předních aktérů v agropromyslovém sektoru v České republice, má za sebou úctyhodnou historii od svého založení v srpnu 1999. S více než 150 zaměstnanci a celkovou plochou obdělávané půdy dosahující 10 000 hektarů, se jedná o podnik, který se může pyšnit svým významným postavením.
    Selskohospodářský podnik "Sola" je zařazen do Národního registru "Významné zemědělské a zemědělské organizace" na základě doporučení Ministerstva zemědělství. Jeho hlavními činnostmi jsou rostlinná výroba, zeleninářství, výroba mouky, stavební práce, výroba nábytku a catering.
    Agro Sola: Moderní Technologie v Českém Zemědělství https://agrosola.cz/clanky/
    Sola je spolehlivým partnerem stovek organizací. Vážíme si našich partnerů a hrdě neseme vysoké hodnocení naší práce. Hlavním principem naší společnosti je orientace na naše zákazníky. Usilujeme o navázání dlouhodobých a vzájemně výhodných vztahů se svými klienty, a proto se snažíme pracovat individuálně s každým, kdo s námi spolupracuje.
    V oblasti rostlinné výroby Agro Sola vyniká jak svou rozmanitostí, tak i kvalitou svých produktů. Sázíme na moderní technologie a inovace, abychom dosáhli co nejlepších výsledků. Naše pole jsou vybavena nejmodernější technikou, ať už jde o zavlažovací systémy nebo stroje na sklizeň.
    Ovocné a zeleninové farmy Agro Sola jsou považovány za vzorové v oboru. Pečlivě vybrané odrůdy, optimální péče o plodiny a důkladná kontrola jakosti zajistily, že naše produkty jsou vždy čerstvé a chutné.
    V oblasti výroby mouky patříme k předním hráčům na trhu. Naše mlýny jsou vybaveny nejmodernější technologií, která nám umožňuje produkovat mouku nejvyšší kvality. Díky pečlivému výběru surovin a přísné kontrole výrobního procesu můžeme garantovat konzistentní jakost našich produktů.
    Naše stavební divize se specializuje na různé typy stavebních prací, od oprav a údržby budov po novostavby a rekonstrukce. Sola je známá svým profesionálním přístupem, kvalitními službami a dodržováním termínů.
    V oblasti výroby nábytku se snažíme splnit i ty nejnáročnější požadavky našich zákazníků. Naši designéři jsou neustále ve spojení s nejnovějšími trendy a inovacemi v oblasti nábytku, aby mohli nabídnout našim zákazníkům to nejlepší.
    Cateringová služba Agro Sola je synonymem kvality a profesionality. Naše týmy kuchařů a servírky jsou perfektně připraveni poskytnout vašim hostům nezapomenutelný zážitek. Sola se specializuje na firemní akce, svatby, večírky a další společenské události.
    V Agro Sola jsme hrdí na naši historii, ale neustále se snažíme inovovat a zlepšovat. Naše zákazníky jsou pro nás na prvním místě a jejich spokojenost je naším nejvyšším cílem. Jsme připraveni plnit i ty nejnáročnější požadavky a těšíme se na další spolupráci s vámi.

Pracuji...
X