-
Administrator
Změna názvu tématu
Jak jsem slíbil, tak zasílám návod na změnu názvu tématu. Mrkněte na videonávod. Kvalita sice není nic moc ale snad to postačí. Ještě jsem v tom videu nezdůraznil že přejmenovat se dají pouze Vámi vytvořená témata!!
622
-
Šéfkuchař
Jaroušku já tedy koukám,jak dovedete i videem poradit,to je totiž pro blbý jako jsem já.Teďd už to zkusím na něčem svém a potom předám Aničce,aby sem nakoukla a věděla pro příště jak na to.Ještě jednou ohromný dík,jste prostě nejlepší a nejochotnější.
Jaroušku tak se vracím,zkusila jsem to a vůbec mi to nereaguje jen se tam vedle jména pod názvem udělá silnější čárka svislá,toť vše.Muž to zkusil,zmodralo mu to,ale nepřepsal,nereaguje to,jako píše Iva4.
Poslední úpravu provedl(a) Jaruš; 15.04.2010 v 12:01.
JARUŠ
-
Šéfkuchař
Jardo taky jsem to zkoušela a téma nejde změnit,název mi jen zmodrá.Nemusí se nic měnit v nastavení ( mém panelu) ?
Iva4
-
Administrator
To je fakt divný! mělo by to fungovat. Můžete mi sem někdo nahrát printscreen obrazovky. Zajímá mě jak to máte zamodralý po tom co dvakrát kliknete.
-
Šéfkuchař
-
Šéfkuchař
-
Administrator
Nyní jsem se pro jistotu zaregistroval ještě jednou jako nový uživatel a u mě to přepisování prostě funguje. Ještě se na to zkusím podívat ale je to záhada.
-
Šéfkuchař
Jardo teď jsem to zkoušela a opravdu to nefunguje.
Iva4
-
Šéfkuchař
Taky jsem to teď zkoušela po dvojím kliknutí se rámeček neudělá jen nápis můžu zamodřit a na nic to nereaguje.
MARUŠKA 
-
Administrator
Můžete ještě vyzkoušet toto. Zkuste se přihlásit na tento účet:
Uživatelské jméno: 12345
Heslo: 123321
a ve fóru ,,Dotazy na administrátora,, naleznete jedno vytvořené téma které prosím zkuste přejmenovat. Jsou dvě možnosti. Jestli Vám to půjde pod tímto účtem, tak jsou někde špatně nastavena oprávnění a jestli Vám to také nepůjde jako u Vašeho účtu, tak asi někde něco špatně mačkáte 
Jsem zvědavý na výsledek. Ještě bych chtěl napsat že jsem to pod tím účtem 12345 zkoušel a funguje to!
Pravidla přispívání