No u mě si budete ťukat na čelo !!!!
Je to sice před 20 - ti lety, bydleli jsem s chlopem v garsonce, a já fakt neuměla vařit, některých věcí nebo kombinací jsem se bála... Měla jsem sice sešit, kde jsem si psala recepty, jak vaří naši, ale vidět to a nebo jen číst, je pro začátečníka velký rozdíl !!!
Chtěla jsem zavařovat, měli jsme el. dvouplotýnkový vařič, a někde jsem přečetla, že sklínky musí být CELÉ PONOŘENÉ. já jsem samo neměla v začátcích tak hluboký hrnec, ale snažila jsem se postup dodržet. Jenže když SAMO voda stříkala všude kolem, nevydržela jsem to a vypnula. Jenže co teď, jak to zavařit? Já nikde nečetla, že voda stačí třeba do tří čtvrtin....
Tak jsem TEHDY zoufalá - chlop byl na montáži - jela k našim pár set metrů tramvají S TAŠKOU PLNOU NEDOZAVAŘENÝCH OKUREK a ti se v dobrém mohli potrhat smíchy a já samo hned s nima !!!

Od té doby se už NIKDY neřídím vším, co přečtu, ale radši se ještě zeptám. Okurky se povedly a já si psala další recepty u našich...

Vím, že jsem tento příspěvek psala už dvakrát ( teda kopírovala ), ale mě bylo líto, že tato kolonka je prázdná...
Tak snad to tak neva....
I když se to NAKONEC povedlo, dozavařila jsem to u našich...