videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net


Zobrazují se výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Zapékaný fenykl

  1. #1
    Šéfkuchař Sonia's Avatar
    Členem od
    28.07.2009
    Místo
    Toskánsko
    Příspěvky
    9403

    Default Zapékaný fenykl

    Zapékaný fenykl

    fenykl
    sýr grana padana (nebo např. Gran Moravia, parmazán)
    máslo
    sůl

    Syrový fenykl nakrájím na asi půlcentimetrové "plátky" a dám trochu ovařit do slané vody. Potom jej scedím, dám do zapékací mističky, posypu nastrouhaným tvrdým sýrem (v mém případě Grana padana), navrch přidám kousky másla a dám zapéct do trouby. Toť vše, takže je to vlastně úplná blbost, ale moc dobrá.
    Já to nedělám s bešamelem, protože překryje vynikající chuť fenyklu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Poslední úpravu provedl(a) Sonia; 30.04.2011 v 17:30.
    Soňa

  2. #2
    Šéfkuchař
    Členem od
    11.11.2008
    Místo
    Sokolovsko
    Příspěvky
    2057

    Default

    Soni díky za zajímavý a jednoduchý recept. Nějak jsem si s fenyklem dedokázala poradit
    Renata

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravit své příspěvky
  •