videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

Strana 10 z 10 PrvníPrvní ... 8910
Zobrazují se výsledky 91 až 100 z 100

Téma: vtipy

Kuchtík modrasek's Avatar
    Členem od
    22.10.2010

Jde lovec po poušti a uvidí lva. Chce nabít pušku, ale zjistí, že mu došly náboje, padne na zem a začne se modlit: Pane Bože, dej tomuto lvovi křesťanské myšlenky. Lev padne na kolena a modlí se: Pane Bože, požehnej tento pokrm, co hodlám přijímat...

Kuchtík modrasek's Avatar
    Členem od
    22.10.2010

takovej hnusnej vtip:

Venku mrzne čím dál tim víc, a ta moje ženská nedělá nic jinýho, než že zírá
    přes okno.
    Jestli to tak půjde dál, budu ji asi muset pustit dovnitř...

Šéfkuchař
    Členem od
    17.01.2011
    Místo
    Jablonec nad Nisou

Modrásku, ten poslední znám a je dobrej.

Jak se řekne romsky daleko? ... toronto....
    Věrik ♥♥♥

Šéfkuchař Doly's Avatar
    Členem od
    09.02.2011
    Místo
    Dobronín

V neděli v poledne se při obědě láskyplně dívá manžel na upečenou husu.
    Jeho žena si toho všimne a povídá se slzami v očích:
    "Tak takhle hezky ses na mě ještě nikdy nepodíval. "

Kuchtík
    Členem od
    22.02.2011

Default Vtip

Policajti mají výplatu, nadporučík je volá podle jména: "Novák." "Tu." "Máte tu 4.800, pojďte si pro to. Mrkvička." "Tu." "5.200. Tady to máte. Souhrn. Souhrn! Tak je tu Souhrn?! To je blbec, má tu 18.340 a nechce si to vzít..!"

Šéfkuchař
    Členem od
    17.01.2011
    Místo
    Jablonec nad Nisou

Víte, jak se zdravěj feťáci?
    Ahoj, jak se "máš něco"?
    Věrik ♥♥♥

Šéfkuchař Jaruš's Avatar
    Členem od
    30.01.2009
    Místo
    Praha 4 Michle

Každé ráno vchází kohout pyšně do kurníku.. Něžně políbí devět slípek, ale # desáté vytrhne jedno pírko. Tak to jde den za dnem.Po dvou týdnech toho má ale # desátá slípka už dost, postaví se kohoutovi do cesty a zlostně na něho křičí:
    # "Každé ráno políbíš devět mých kolegyň, mně pokaždé vytrhneš jedno pírko!
    # Co to má znamenat?!" Kohout jí tiše zašeptá do ucha: "Tebe chci vidět nahou, # bejby".
    JARUŠ

Kuchtík
    Členem od
    15.12.2011

Děti si hrají nahé na písku. Chlapeček se dívá na holčičku a říká: "Tobě se to ujomijo?" "Ne, to tak bijo," odpovídá holčička.

Honzík se ptá maminky, jak přišel na svět. Matka mu povídá: "Víš, Honzíku, to jsme se s otcem večer tak trošku pocukrovali a potom si ráno přišel na svět." Honzík si večer lehl a celý se posypal cukrem. Ráno se probudil a měl plnou postel mravenců. "Kdyby jste nebyli moje děti, tak vás všechny pozabíjím," povídá jim.

Ozval se zvonek, Pepíček šel otevřít a za dveřmi objevil svého kamaráda, který na něj vybafl: "Pepíčku, pojď ven, zahrajeme si fotbal." "Já nemůžu," hořekoval Pepíček, "musím mamince utírat nádobí." Pak se ovšem na chvíli zamyslel a dodal již s úsměvem: "Počkej chvíli, mám nápad, rozbiji dvě skleničky a maminka mě vyžene."

Před americkým supermarketem se posadilo malé děcko Santa Clausovi na klín a on se ho jako všech dětí zeptal: "Tak co bys chtěl k Vánocům, maličký?" Dítě vyvalilo oči, poklesla mu brada a po pěti vteřinách povídá: "Cože?! Tys nečetl můj e-mail?!?"

Maminka povídá sousedce: "Včera jsem utrhla na tašce ucho." Malý Honzík: "A odvezli Natašku do nemocnice?"

Další skvělé vtipy o dětičkách na http://www.mrte.cz/vtipy/vtipy-o-detech/

Šéfkuchař Iva4's Avatar
    Členem od
    16.04.2009
    Místo
    Glasgow,Skotsko

Zamiloval se chlapec do dívky, přiznal jí své city a dívka mu hned položila dvě otázky:
    "Máš dva Mercedesy?"
    "Nemám." odpověděl chlapec
    "Máš dvoupatrový dům?"
    "Noo,ani ten nemám" smutně odpověděl.
    "Tak se tedy nemáme dál o čem bavit," chladně odvětila.
    Zlomený chlapec šel pro radu k otci. "Nevím, co ti mám řict synu. Když jí tolik milujes, můžeš nakonec prodat Bentley i Lamborghini a koupit místo nich dva Mercedesy, ale abychom bourali dvě patra domu kvůli nějaké cuchtě se mi zdá hloupé!"
    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Na dveře bytu zaklepe otrhaný stařík: "Dobrej den, vy jste ráno házel do popelnice dvě láhve ironu, že jo?
    "Jo, a co má být?"
    "Chlape, díval jste se vůbec na datum spotřeby? S kamarádem jsme se málem votrávili, ty lahve byly přes tři roky prošlý!"
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Babička na smrtelné posteli hovoří ke své vnučce: "Protože jsi moje nejmilejší dítko, chci ti odkázat svoji farmu, stodolu, traktor i s příslušenstvím, všechna stáda zvířat a 28 345 112 dolarů.
    Vnučka vyvalí očí a ptá se: "Babičko, ty jsi tak hodná! Já vůbec nevěděla, že máš takové krásné hospodářství. A kde je?
    Babička se svým posledním výdechem zašeptá vnučce do ouška: "Na Facebooku..."
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Typický ajťák vypráví v práci kamarádům dramatickým hlasem: "Pánové, přijdu domu a načapám manželku úplně nahou a navíc s úplně cizím chlapem v posteli! Oba se na mě podívali a v jejich očích se zračil posměch, až mě zamrazilo. Zmocnila se mě strašná předtucha. Běžím k počítači - a opravdu! Ty svině mi změnili heslo!!!"
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Sedí dva zajíci v lese u řeky a pokuřují trávu. Už jsou řádně zhulení, když se setmí, a tak jdou spát. Po chvíli se z řeky vynoří krokodýl, chňapne po jednom zajícovi a začne si ho soukat do tlamy. Když už zajícovi kouká sotva hlava, vzbudí se druhý a povídá: "Ty jsi ale pěkná svině, ani jsi mi neřekl, že máš spacák od Lacoste!"
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    Iva4

Šéfkuchař Iva4's Avatar
    Členem od
    16.04.2009
    Místo
    Glasgow,Skotsko

Uvědomělý otec dává rady synovi

Uvědomělý otec dává synovi, který se má ženit, rady do života:
    "Víš, synu, manželství, to je především kooperace. Základem úspěšného manželství je vzájemná pomoc a vstřícnost. Musíte dělat věci spolu. Třeba, když se tvoje žena bude chtít projít, tak se půjdeš projít s ní. Když bude chtít jít do kina, půjdeš s ní do kina. Když bude chtít umýt nádobí, umyješ s ní nádobí."
    Synkovi se to moc nelíbí, ale poctivě poslouchá a nakonec se zeptá: "A co když bude chtít vytřít podlahu?"
    "Tak s ní prostě vytřeš podlahu!"

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Opilý muž a šneci

Žena pošle manžela v den výročí koupit do obchodu šneky a víno.
    Ten se samozřejmě cestou domů zastaví v hospodě na "jedno pivo". A najednou jsou dvě hodiny ráno.
    Manžel se tedy nalitej jak dělo vydá na cestu k domovu a přitom si v duchu říká: "Ajajaj, jak tohle doma vysvětlím?"
    Až těsně před dveřmi dostane spásný nápad. Rozestaví šneky za sebou v těsných rozestupech a zazvoní...
    Otevře vytočená manželka, smrt v očích.
    V ten okamžik se chlap otočí na šneky a povídá: "No pojďte, vy svině líný, ještě dva metry a jsme doma."
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Jaké bohatství přináší stáří?

Stříbro vo vlasech.
    Zlato v zubech.
    Kameny v ledvinách.
    Cukr v krvi.
    Olovo v nohách.
    Železo v cévach.
    A nevyčerpatelné zásoby plynů...
    Věděli jste, že za život nahromadíme takové bohatství?
    Poslední úpravu provedl(a) Iva4; 20.03.2012 v 16:00.
    Iva4

Strana 10 z 10 PrvníPrvní ... 8910

Pravidla přispívání