Ahoj, ráda si prohlížím Vaše stránky, několikrát jsem už přispěla vlastními recepty a dneska jsem dělala VAŠE palačinky - byly SUPER! Nějakou dobu jsem tu nebyla a nevím, čím to je, ale neobjeví se mi vůbec VIDEO k receptům. Vůbec k ničemu.
Ahoj, ráda si prohlížím Vaše stránky, několikrát jsem už přispěla vlastními recepty a dneska jsem dělala VAŠE palačinky - byly SUPER! Nějakou dobu jsem tu nebyla a nevím, čím to je, ale neobjeví se mi vůbec VIDEO k receptům. Vůbec k ničemu.
Dobrý den, na 99% nemáte nainstalovaný flash player. Videa Vám nefungují ani nikde jinde na internetu že?
Napište mi co používáte za prohlížeč (i jeho verzi) a bych Vám napsal návod jak na instalaci.
Nebo můžete rovnou zkusit instalovat z této adresy http://get.adobe.com/cz/flashplayer/
Jarda
ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Dobrý den,
když se Vám ve videu zobrazí buffering, tak to může být způsobeno tím že máte pomalé připojení k internetu a video se nestačí z internetu stahovat. nebo to také může být způsobeno tím že na serveru kde jsou videa uložena mají nějaký problém a tím pádem mají i pomalý upload.
Shrnuto to tedy znamená že video ještě není načetlé k Vám do PC a tím pádem se nemůže ani přehrát.
V tomto případě, kterou jsem vysvětloval znamená ,,upload,,--> jakou rychlosti je ze serveru (tam kde jsou uložená videa) odesíláno právě to video na které čekáte.