-
Šéfkuchař
Hančí, meduňka je vynikající, mám ráda i mátu, hlavně v létě a obojí mi roste na zahrádce. Až budete mít domeček, pilně pěstuj a bumbej, rostou jak plevel. Teprve teď, jak píšu, mě napadá, zda by se mohlo mrazit. Příští rok vyzkouším. Erlík nemá chybu, v nouzi jde i ze sáčku, ale většinou je to silice umělá. Jsem z malého města, a když nikam nejedu, je tu malé Tesco, jejich značka chuťově taky není špatná, ovšem smetí v sáčkách.
Hanislavo, bohužel tvůj receptík nevyzkouším, mléko radši samotné. Předám ale snaše, oni rádi s čajem experimentují. Jinak zázvorový můžu taky, v zimě pěkně zahřeje. V létě mám ráda i zázvorovou limonádu.
Renata 
-
Kuchař
Meduňka s mátou v létě jako ledový čaj. To je dobrota! Taky není špatné jako ledový uvařit nějaký černý a nastrouhat do toho najemno jablíčko. To mi letos poprvé připravila kamarádka a byla jsem mile překvapena.
-
Šéfkuchař
Tak černý s jablkem si dovedu představit a vyzkouším co nejdříve. Já piji na žízeň studené ovocné a toto bude příjemná změna. Dík za tip.
Renata 
-
-
Ahoj děvčata,
tak je vidět, že co člověk, to jiná chuť. Já mám moc ráda černý čaj s mlékem, ale zase Earl Grey nemusím. Bylinkové čaje moc nepiju, tam mám velké nedostatky, spíš z povinnosti. Ovocné čaje mám ráda, ale málokdy narazím na opravdu dobrý ovocný čaj. Většina z nich mi připadá, že jsou jen kyselé, mám představu, že když si koupím pomerančový čaj, chtěla bych cítit opravdu chuť pomeranče, u jablečného chuť jablek apod. Kdysi se prodával sypaný ovocný čaj, bohužel název už nevím (Apollo?), byl v celofánových sáčcích, překrytý barevným papírem, to byly kousky sušeného ovoce a byl opravdu výborný.
-
Dobrý den,
koukám jak je tu rozjetá diskuse o kávě a čaji. Já tomu tedy moc nerozumí, tedy nejsem nějaký přeborník. V létě se spokojím s vodou nebo vychlazeným zeleným čajem a v zimě piji většinou ovocné čaje nebo si svařím zázvor s medem, je to nejlepší lék na nachlazení a krásně zahřeje
Pravidla přispívání