-
Šéfkuchař
stránky
Omlouvám se, že jsem to založila, nevím, kde se přímo zeptat, ale když si najdu výpis např. hlavních jídel a chci jít na další stránku, ukáže se mi toto : No Téma specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Je chyba u mě nebo se to spraví?
Děkuju...
A tohle mi napsalo, když jsem vlevo nahoře klikla na "NOVÉ", Sorry, there are no new posts to view.
You may search for posts updated during the previous 24 hours, here.............asi si vezmu k PC slovník....
A to jsem se odhlásila a teda znovu přihlásila a to samé...
Poslední úpravu provedl(a) janina s.; 10.09.2010 v 15:53.
janina s. ( janaS.)
-
Administrator
Nic se neděje. Problém byl na naší straně a vše už by mělo fungovat. Prosím vyzkoušejte to. Kdyby to i nadále nefungovalo, tak mi dejte vědět 
Jarda
-
Šéfkuchař
Děkuju Jardo, už to funguje, uf. Pěkný den.
janina s. ( janaS.)
-
Šéfkuchař
Jo já to taky tak zjistila,když jsem hledala ve Pečené sladké.tak se jdu na to podívat taky jestli to funguje i mě,díky.
JARUŠ
-
Šéfkuchař
Sorry, there are no new posts to view.
You may search for posts updated during the previous 24 hours, here
Tohle se mi zase objevuje, když kliknu na "nové", pak ne a teď zase jo, asi se něco spravuje?
janina s. ( janaS.)
-
Administrator
Hlášku jsem počeštil.
Když kliknete na ,,nové,, tak se Vám zobrazí nové příspěvky od Vaší poslední návštěvy. Jakmile ty nové příspěvky navštívíte a nebo kliknete na ,,označit fóra jako přečtená,, tak po kliknutí na ,,nové,, se Vám již nic nezobrazí. Poté můžete využít ten odkaz, který je v té hlášce a zobrazit tak všechny příspěvky z předešlého dne.
-
Šéfkuchař
Jardo, děkuju MOC za počeštění, anglicky jsem se kdysi učila, ale ne počítačovou "řeč" a vy jste to překladem polidštil.
Pěkný večer.
janina s. ( janaS.)
-
Šéfkuchař
-
Administrator
Není zač. Na ekuchařce jsou tedy ty poslední komentáře všude.
Zde na fóru zkuste kliknout na tehnle odkaz http://forum.ekucharka.net/search.php?do=getdaily a měly by se Vám zobrazit všechny poslední příspěvky.Kdyžtak to zkusím dát do menu nahoře
-
Šéfkuchař
Pravidla přispívání