videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

+ Odpovědět na toto téma
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 20

Téma: Stahování videí

Kuchtík
    Členem od
    24.01.2009

Default Stahování videí

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda je a nebo bude možné si videa stáhnout do počítače. Vypadá to, že budu delší dobu bez internetu , ale přesto bych chtěla mít možnost videa sledovat a ne mít jen zapsaný recept.

Moc děkuji za odpověď.

Katka

imported_ekucharka
    Guest

Default Re: Stahování videí

Dobrý den,
    odpověď jsem Vám zaslal na email uvedený při registraci.

S pozdravem Jaroslav Malatinec

Kuchtík
    Členem od
    23.11.2009

dobry, den, mela bych take zajem si vypalit videorecepty na DVD, protoze jsem zacinajici kucharka a bylo by skvele, kdybych si je mohla poustet primo u vareni z televize. dekuji Andrea

Administrator Jarda's Avatar
    Členem od
    02.05.2009
    Místo
    Praha

Citace Původně odeslal rouzmery Zobrazit příspěvek
    dobry, den, mela bych take zajem si vypalit videorecepty na DVD, protoze jsem zacinajici kucharka a bylo by skvele, kdybych si je mohla poustet primo u vareni z televize. dekuji Andrea
    Zaslal jsem Vám nějaká informace na Váš email.

Kuchtík
    Členem od
    16.02.2010

Prosím, taky bych ráda znala možnost, jak si video stáhnout. Děkuji moc

Členem od
    02.05.2009
    Místo
    Praha

Citace Původně odeslal enryque Zobrazit příspěvek
    Také odeslán email.
    ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka

Kuchtík
    Členem od
    12.02.2010

Citace Původně odeslal enryque Zobrazit příspěvek
    Dobrý deň, aj vaša fanynka zo Slovenska by rada vedela, ako sa dajú sťahovať videa. Používam Firefox, dúfam že to pôjde aj s ním.
    Vaša stránka ja skvelá, pribúdajú stále nové recepty, ktoré sú veľmi nápadité a chutné. Robím vám osvetu kde sa dá Obdivujeme vás a fandíme vám

Ďakujeme

Členem od
    02.05.2009
    Místo
    Praha

Citace Původně odeslal pyrojanka Zobrazit příspěvek
    Dobrý deň, aj vaša fanynka zo Slovenska by rada vedela, ako sa dajú sťahovať videa. Používam Firefox, dúfam že to pôjde aj s ním.
    Vaša stránka ja skvelá, pribúdajú stále nové recepty, ktoré sú veľmi nápadité a chutné. Robím vám osvetu kde sa dá Obdivujeme vás a fandíme vám

Ďakujeme
    Dobrý den,
    jsme rádi že máme fanoušky i na slovensku
    Na mail uvedený při registraci jsem Vám zaslal info.

Kuchtík
    Členem od
    27.03.2010

Default Stahování videa

Dobrý den, naši mě požádali, jestli bych jim pomohl se stažením některých videoreceptů, aby si mohli ty, které je zajímají, pouštět z dvd rovnou při vaření. Můžete mi, prosím, poradit, lze-li to?
    Děkuji, Hála

Členem od
    02.05.2009
    Místo
    Praha

Citace Původně odeslal Vladdy Zobrazit příspěvek
    Dobrý den, naši mě požádali, jestli bych jim pomohl se stažením některých videoreceptů, aby si mohli ty, které je zajímají, pouštět z dvd rovnou při vaření. Můžete mi, prosím, poradit, lze-li to?
    Děkuji, Hála
    Dobrý den,
    videa stáhnout jdou. Nechci zde veřejně uvádět žádný konkrétní postup aby si někdo nemyslel že videa jsou volně k mání a poté si je libovolně umisťoval jinde na jiné weby. Proto to řeším tak že Vám na email který jste uvedl při registraci do tohoto fóra odešlu krátký postup. Email jsem Vám již také odeslal. Videa poté ale používejte jen pro své soukromé účely a neukládejte je prosím na jiné videoservery.

Ještě bych chtěl napsat něco ohledně pouštění stažených videí na DVD. Když si video stáhnete, tak bude ve formátu .flv (flash) ale tento formát Vám nejspíše Váš DVD přehravač nepřehraje. Musíte to vyzkoušet. Když tak to video budete muset převést do jiného formátu (mpg, avi ...).

Dále ještě videa jsou ve formátu který je dělaný pro spouštění v našem ,,malém,, webovém přehravači a proto si myslím že když stáhnuté video pustíte např. na televizi a bude zobrazeno přes celou obrazovku, tak bude v příšerné kvalitě. Ideální je si ho po stažení pustit přímo v notebooku kde si můžete nastavit i velikost okna.

Kdyby něco tak napište

Jarda

+ Odpovědět na toto téma
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Pravidla přispívání