Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je a nebo bude možné si videa stáhnout do počítače. Vypadá to, že budu delší dobu bez internetu, ale přesto bych chtěla mít možnost videa sledovat a ne mít jen zapsaný recept.
Moc děkuji za odpověď.
Katka
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je a nebo bude možné si videa stáhnout do počítače. Vypadá to, že budu delší dobu bez internetu, ale přesto bych chtěla mít možnost videa sledovat a ne mít jen zapsaný recept.
Moc děkuji za odpověď.
Katka
Dobrý den,
odpověď jsem Vám zaslal na email uvedený při registraci.
S pozdravem Jaroslav Malatinec
dobry, den, mela bych take zajem si vypalit videorecepty na DVD, protoze jsem zacinajici kucharka a bylo by skvele, kdybych si je mohla poustet primo u vareni z televize. dekuji Andrea
Prosím, taky bych ráda znala možnost, jak si video stáhnout. Děkuji moc
ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Dobrý deň, aj vaša fanynka zo Slovenska by rada vedela, ako sa dajú sťahovať videa. Používam Firefox, dúfam že to pôjde aj s ním.
Vaša stránka ja skvelá, pribúdajú stále nové recepty, ktoré sú veľmi nápadité a chutné. Robím vám osvetu kde sa dáObdivujeme vás a fandíme vám
Ďakujeme![]()
Dobrý den, naši mě požádali, jestli bych jim pomohl se stažením některých videoreceptů, aby si mohli ty, které je zajímají, pouštět z dvd rovnou při vaření. Můžete mi, prosím, poradit, lze-li to?
Děkuji, Hála
Dobrý den,
videa stáhnout jdou. Nechci zde veřejně uvádět žádný konkrétní postup aby si někdo nemyslel že videa jsou volně k mání a poté si je libovolně umisťoval jinde na jiné weby. Proto to řeším tak že Vám na email který jste uvedl při registraci do tohoto fóra odešlu krátký postup. Email jsem Vám již také odeslal. Videa poté ale používejte jen pro své soukromé účely a neukládejte je prosím na jiné videoservery.
Ještě bych chtěl napsat něco ohledně pouštění stažených videí na DVD. Když si video stáhnete, tak bude ve formátu .flv (flash) ale tento formát Vám nejspíše Váš DVD přehravač nepřehraje. Musíte to vyzkoušet. Když tak to video budete muset převést do jiného formátu (mpg, avi ...).
Dále ještě videa jsou ve formátu který je dělaný pro spouštění v našem ,,malém,, webovém přehravači a proto si myslím že když stáhnuté video pustíte např. na televizi a bude zobrazeno přes celou obrazovku, tak bude v příšerné kvalitě. Ideální je si ho po stažení pustit přímo v notebooku kde si můžete nastavit i velikost okna.
Kdyby něco tak napište
Jarda