videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

Zobrazují se výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Skleněný stůl do kuchyně ano/ne?

Kuchtík
    Členem od
    05.10.2010

Default Skleněný stůl do kuchyně ano/ne?

zdravím,
    dneš přišla přítelkyně domů, že by jsme měli vyrazit směr ikea a trošku doladit náš interiér bytu. Pravděpodobně už dávno předtím se rozhodla, že si pořídíme nový stůl a židle. V obchodě měli krásný skleněný stůl, opravdu pěkný a za rozumnou cenu, chtěl bych se zeptat, je to ale praktické?nestane se člověk otrokem, že to bude muset pořád uklízet a leštit?

Šéfkuchař Jaruš's Avatar
    Členem od
    30.01.2009
    Místo
    Praha 4 Michle

Kuzmo,jste mladí a je to trend.Mě se osobně líbí,ale sklo je choulostivé na oděrky a odštípnutí.Já mám skleněný HIFI stolek a brzy se ho budu zbavovat,protože je to hrůza jak se chytá prach.Hlavně se přichytává i zespodu a to už nehodlám uklízet pořád dokola.Myslím,že u toho jídelního stolu to bude jiné,no asi se musí všechno vyzkoušet .
    JARUŠ

Šéfkuchař Renata's Avatar
    Členem od
    11.11.2008
    Místo
    Sokolovsko

Kuzmo hned bych brala, ze silného pískovaného skla, nádhera. Jenže mám šmatlavé ruce a muž říká, že zničím i dubový
    Švédská utěrka, ta hladká, vše vyřeší. Máš hned naleštíno, já musím mít sklo v obýváku na stolku a je to pohoda.
    Renata

Šéfkuchař iris's Avatar
    Členem od
    01.08.2008
    Místo
    Ústí nad Labem

Kuzmo, já bych se nebála, tak jako tak musíš utírat prach a jak správně psala Renata, švédská utěrka to jiistííííí Mě se to líbí . Ta utěrka všechno vyleští bez chemických přídavků, s dřevěným stolem je, myslím víc práce, aspoň dle mých zkušeností. a navíc, přítelkyně si přeje....není co řešit
    Iris

Šéfkuchař maruška's Avatar
    Členem od
    08.07.2008
    Místo
    Znojmo

Je to trendy ale tyto stoly mají chromované nohy a proto je nemusím není nad poctivé dřevo já preferuji velký kuchyňská stůl.
    MARUŠKA

Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Kuzmo, beru názor holek, tady se dočtu super názory i zkušenosti, já třeba řeším "čopra", ale pokud můžu za sebe, já sklo jako stůl nemusím. Ale je to myslím jen na vás a vašem rozhodnutí a třeba budete spokojení.
    janina s. ( janaS.)

Šéfkuchař MarunaR's Avatar
    Členem od
    06.12.2009
    Místo
    Morava

Kuzmo,to záleží,co se komu líbí.Syn má jídelní i konferenční skleněný a je spokojený.
    Ale tady není potřeba radit,přítelkyně má určitě vybráno,jen některé mají ostré rohy a některé zabroušené dokulata.
    Maruna

Šéfkuchař
    Členem od
    15.11.2009
    Místo
    Opava

Skleněný stůl je krásný, ale je třeba ho sladit s interiérem. Např, masívní dřevěná kuchyňská linka a skleněný stůl, to by asi nebylo to pravé ořechové
    My jsme si kupovali skleněný konfereční stolek do obýváku, předtím jsem měli dřevěný a opravdu ten prach je tam víc vidět, musí se častěji utírat. Ale stříknu trochu clinu a švédská utěrka to jistí

Pravidla přispívání