videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net


Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Rybka z Jadranu

  1. #1
    Šéfkuchař Alena Jankova's Avatar
    Členem od
    26.02.2009
    Místo
    Ústí nad Labem
    Příspěvky
    5341

    Default Rybka z Jadranu

    600 g rybího file (může být i pangas), 2 rajčata, 3 malé barevné papriky, 1 cibule,
    3 str. česneku, ml. bílý pepř, sůl, 1 lžíce koření na ryby, 3 lžíce oliv. oleje.
    Cibuli, česnek a papriky nakrájíme na nudličky, oloupaná rajčata na kostičky.
    V tomto pořadí narovnáme do pekáčku, lehce osolíme, rybu potřeme kořením, rozložíme do pekáčku na zeleninu a zakápneme oliv. olejem.
    Pečeme při 200°cca 15 minut.
    Já peču současně s rybou brambory na plechu jako přílohu.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Alena J

  2. #2
    Šéfkuchař
    Členem od
    30.01.2009
    Příspěvky
    15891

    Default

    Tak to vypadá moc a moc dobře.

  3. #3
    Šéfkuchař
    Členem od
    16.03.2009
    Příspěvky
    14600

    Default

    To nemá chybu,Alči jak pečeš ty brambory-jen na papíře na sucho nebo dáš olej....díky
    LENKA

  4. #4
    Šéfkuchař Alena Jankova's Avatar
    Členem od
    26.02.2009
    Místo
    Ústí nad Labem
    Příspěvky
    5341

    Default

    Leni, ty brambory většinou malinko potřu olejem s česnekem, nebo bylinkovou solí apod.
    Na papíře leží jenom jedna v řadě, ostatní jsou lehce přes sebe, tak se i lépe udělají.
    Alena J

  5. #5
    Šéfkuchař
    Členem od
    16.03.2009
    Příspěvky
    14600

    Default

    Díky moc a pěkný večer!
    LENKA

  6. #6
    Šéfkuchař iris's Avatar
    Členem od
    01.08.2008
    Místo
    Ústí nad Labem
    Příspěvky
    12279

    Default

    Super receptík, na dovče to dělám podobně venku v alobalu na roštu.
    Krásný návod, Alen
    Iris

  7. #7
    Šéfkuchař
    Členem od
    06.12.2009
    Místo
    Morava
    Příspěvky
    3312

    Default

    Alenko já peču brambory na holém plechu, ale zkusím to také na papíře,ony se nepřichytnou.Vypadá to velice pěkně.
    Maruna

  8. #8
    Šéfkuchař
    Členem od
    16.03.2009
    Příspěvky
    14600

    Default

    tak jsem dneska Alenko vyzkoušela a je moc dobrá!!!!!díky za receptík
    LENKA

  9. #9
    Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava
    Příspěvky
    13683

    Default

    Alenko, teď ochutnávám, sice mi ujela ruka s bílým pepřem ale je to VYNIKAJÍCÍ.


    brambory a pangas Jadran.jpgpangas Jadran na talíři.jpg
    anina s.

  10. #10
    Šéfkuchař
    Členem od
    16.03.2009
    Příspěvky
    14600

    Default

    Zitra se na ni chystám moc nám chutná
    LENKA

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravit své příspěvky
  •