Nevím, jestli někdy vyhořela - já jsem "přistěhovalec" z Liberce, ale asi před 5 lety spadla střecha na sále pod tíhou sněhu. Teď je tam udělaná terasa, takže zábavy jsou "on air"
![]()
Nevím, jestli někdy vyhořela - já jsem "přistěhovalec" z Liberce, ale asi před 5 lety spadla střecha na sále pod tíhou sněhu. Teď je tam udělaná terasa, takže zábavy jsou "on air"
![]()
Gábina
Ahoj Rudo, přeji ti z Brna pohodičku při čtení e kuch stránek, je to fakt skvělý relax.
ZDENY
Ahoj Rudo, vítám tě na těchto stránkách a posílám pozdrav z Prahy! Věřím, že se ti tu bude líbit.
Blanka
Jano, diky za pozdravyS tou pameti uz to u me take neni nejlepsi. Zajimave je, ze si pamatuju, co jsem delal pred 30 lety, ale nepamatuju se, co jsem delal vcera
![]()
Poslední úpravu provedl(a) Nikl; 30.08.2011 v 06:54.
Zdravim te Marusko, ve Znojme jsem byl na par dni v roce 2006 s mou zenou. Bylo tam pekne
Jinak Vejce a ja byla tez oblibena kniha me matky a cetla ji hodnekratVse se odehravalo nedaleko od nas na Americkem pobrezi v Olympijskych horach ve state Washington. Pres more vzdusnou carou jen 30 km, co by kamenem dohodil
Nas ostrov patri ke Kanade.
Ahoj Rudo, také tě zdravím. Jsem rodák z Prahy, přestěhovaná do Ústí nad Labem a teď žiju na chalupě mezi Ústím n. L.
a Děčínem. Je to okraj chráněné krajinné oblasti České středohoří. Podnikám odsud sice časté výlety za kulturou, vzděláváním a kamarády, ale ráda se sem vracím. Ten klídek mě posiluje.
Ať se ti mezi námi děvčaty líbí a receptíky jsou ti k užitku (i když suroviny se musí často přizpůsobit)
Alena J.
Alena J
take zdravim...z Kanady do Kanady![]()