videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net


Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se výsledky 11 až 17 z 17

Téma: Řízek pro žlučníkáře

  1. #11
    Šéfkuchař Iva4's Avatar
    Členem od
    16.04.2009
    Místo
    Glasgow,Skotsko
    Příspěvky
    616

    Default Pečené řízky

    Řízky jsem začala péct až tady a musím uznat, že nám i víc chutnají,než smažené.Před vložením do trouby je lehce stříknu olejem z rozprašovače a pak ještě jednou při obracení.
    Všimla jsem si, že na všech výrobcích( řízky, nugety,burgry,ryby,...) které jsou už obalené je vyobrazeno jen pečení a grilování.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Poslední úpravu provedl(a) Iva4; 31.01.2010 v 12:34.
    Iva4

  2. #12
    Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava
    Příspěvky
    13685

    Default

    Ahojky, jednou jsem je zkusila péct, na něčí radu, plech si vymazala olejem, a skoro všechny se mi přichytily a tak byly na talíři oloupané řízky a kousky strouhanky přilepené na plechu , od té doby JEN smažím a dávám na ubrousek...
    Páčko.
    anina s.

  3. #13
    Šéfkuchař Hančí's Avatar
    Členem od
    12.03.2008
    Místo
    CZ
    Příspěvky
    815

    Wink

    Ahojky holky,je pravda,že když jsme dřív na vánoce,měli víc porcí na smažení,tj.řízky vepřové,kuřecí,králičí,klobásu a ještě rybu,tak jsme pekli teda smažili,taky v troubě na hlubším plechu,hlavně kotlety,(nebo cokoliv s kostí.)..jsou pak krásně měkké až ke kosti !!!
    Ale my dávaly normálně trochu víc tuku, jak na smažení !!!
    To už si teď tedy nedovolím!!
    Ale neloupalo se nám to Janí !!!
    Tak možná byla chyba někde jinde..Dávali jsme plech s tukem nejprve rozpálit do trouby a pak teprve, když byl tuk horký, vložit řízky,jako když smažíš !!! Pá
    Hančí

  4. #14
    Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava
    Příspěvky
    13685

    Default

    Ahoj Hančí, možná to byl nekvalitní plech, nechala jsem rozpálit.
    Ale bylo to před ix lety, ale prostě mě to odradilo od pečení a na teflonovou pánev nedám dopustit.
    Ale taky jsem zatím nesmažila hromadu řízků, tak to šlo...
    Pa.
    anina s.

  5. #15
    Šéfkuchař Hančí's Avatar
    Členem od
    12.03.2008
    Místo
    CZ
    Příspěvky
    815

    Smile

    jj jasný,tak čauky
    Hančí

  6. #16
    Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava
    Příspěvky
    13685

    Default

    Já mám něco s nynějším sporákem, tak " musím " péct horkým vzduchem v m - vlnce na kulatém plechu, ale v obchodě už jsem se koukala i na teflonové plechy...
    Teflon je super.
    Pa Haničko sovičko.
    anina s.

  7. #17
    Šéfkuchař
    Členem od
    14.10.2008
    Příspěvky
    92

    Default Žlučník

    Ahoj děvčata, když vás tak poslouchám, nebo vlastně čtu vaše příspěvky o žlučníku, nedá mi to, abych se nepřidala. Mě začal žlučník trápit v 26 letech , po druhém dítěti. Doktorka mi řekla, že je to normální a že chce ven. Jenomže já byla v té době po druhém císařské řezu a představa, že by mě operovali znovu mě děsila. Vydržela jsem to 14 let. A že jsem teda měla za tu dobu záchvaty úděsný, několikrát jsem skončila na pohotovosti, kde mi řekli, že to musí hned ven, ale já opět utekla a trpěla dál. No nebylo to vždycky tak drastické, už jsem věděla, co můžu a co ne. Třeba ty řízky mě nic nedělaly, ale třeba omáčky nebo uzený to byla smrt. Vloni jsem si ke 40.narozkám nadělila operaci žlučníku. Naštěstí jsem si našla velkého odborníka, protože jsem měla žluční vrostlý do jater a nešel vůbec ven. Vše skončilo laparoskopií, což jsem byla moc ráda. Od té doby můžu sníst cokoliv a nic mi není. Operaci všem vřele doporučuji, protože to nestojí za to trápení. Je je je to jsem se rozpovídala. Hezký den.

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Pavlišovský řízek
    By Jana H. in forum Hlavní jídla
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 31.01.2017, 11:43
  2. Řízek v bramboráku
    By lenka24 in forum Hledáte recept?
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 25.10.2009, 15:14
  3. Cikánský řízek
    By Jaruš in forum Hlavní jídla
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 03.02.2009, 10:23

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravit své příspěvky
  •