videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

Zobrazují se výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Pomocník v kuchyni - olej ve spreji

Kuchtík
    Členem od
    14.07.2011

Default Pomocník v kuchyni - olej ve spreji

Zdravíčko všem kuchařkám a kuchařům. Sousedka mi večer donesla ukázat olej ve spreji, prý ho dostala od rodiny ke svátku. Má takový zajímavý název: http://www.olejedokuchyne.cz/olejedo...e-spreji-500ml používáte ho někdo? Máte s ním zkušenosti? Je prý moc fajn především při pečení, kdy už se ten plech nebo forma nemusí vysypávat moukou. Stačí jen vystříkat a nalét tam těsto. Já teda peču dost často a je pravda, že už mě to kolikrát nebaví, vymazávat nejakým tukem a pak ještě vysypávat moukou. Ale když s tím člověk nemá zkušenost, tak má celkem i strach. Děkuji za rady. Natalie

Kuchtík Pavla's Avatar
    Členem od
    21.10.2008

Ahojka Natalie, ja oleje ve spreji pouzivam, je to sice jina znacka, ale prepokladam stejny princip. Pouzivam ruzne druhy na grilovani, peceni ve forme a pak taky na smazeni palacinek. Pripada mi ze je to celkem ekonomicke, protoze se nepouzije tolik tuku. S pozdravem Pavla

Šéfkuchař Janah's Avatar
    Členem od
    20.01.2009
    Místo
    Blovice,okr.Plzeň-jih

Ahoj Natalí, já jsem měla toho Mistra pekaře a třeba na bábovky je to úplně bájo. Jenom formu vystříkáš a krásně se vše vyklopí. Akorát jsem to musela stříkat na balkóně, protože jinak kýchám. Musím si ho objednat. Měj se hezky, Jana.
    Janah

Kuchtík
    Členem od
    07.11.2011

Kukám, že by to mohla být pěkná vychytávka, určitě vyzkouším.

Kuchtík
    Členem od
    13.03.2012

Tak o tomhle teda slyším poprvé, ale zní to dobře, to určitě vyzkouším.
    Nejen španělská vína jsou pro tuto zemi typická, také olivy, mňam.

Pravidla přispívání