Zdravím všechny a chtěla bych moc pochválit tyto stránky myslím ,že jsem lepší nenašla a to video k receptům skvělé,možná ,že se má dcera podle toho naučí vařit s pozdravem Renča![]()
Zdravím všechny a chtěla bych moc pochválit tyto stránky myslím ,že jsem lepší nenašla a to video k receptům skvělé,možná ,že se má dcera podle toho naučí vařit s pozdravem Renča![]()
Souhlasím s dzanou007 a s Lenkou, jsou to opravdu nejlepší stránky![]()
Gábina
Aj ja pridávam VEĽKÚ POCHVALU na tieto Ivankine stránky!
Ivanke a jej skvelému a obetavému synovi Jarkovi som veľmi vďačná za všetko, čo pre to robia.
Pokračujem v tom, čo napísala pre mnou Verka123:
HIP, HIP, HURÁÁÁ, v Kryštálovej lupe bude IVANKA P R V Á!!!
olala
![]()
Já se samozřejmě připojuji k hodnocení těchto stránek.Nejen, že jsem tady našla krásné recepty,rady,zkušenosti,ale hlavně hodně nových přátel se kterými je mi fajn.Je to taky na normální úrovni,všichni jsme naladěni na jednu vlnu a proto si tu rozumíme.Výměna receptů je k nezaplacení,ale Ivančiny s videem se opravdu nedají srovnat s žádnými jinými kuchařkami.Jsem ráda,že jsem je našla a zůstala.Všem známým doporučuji a i když nepíší,tak ale podle ní vaří a předávají své nadšení dál.
Proto věřím,že Ivanka s Jarouškem za takové zásluhy si zaslouží to nejvyšší ocenění.Děkuji.
![]()
Poslední úpravu provedl(a) Jaruš; 07.11.2009 v 16:01.
JARUŠ
Vy jste moje zlatíčka
Moc děkuji i s Járou za tyhle příspěvky
![]()
Ivana M
Musím se k chvále samozřejmě také přidat. Tyto stránky jsou super a bez Járy a Ivanky by tomu tak nikdy nebylo. Kdyby bylo takových lidiček víc, určitě by nám všem bylo mnohem lépe na světě. Pěkné dny.
Mirka