videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazují se výsledky 21 až 26 z 26

Téma: Pizza těsto

Kuchař
    Členem od
    20.02.2009

Ahoj JANI - áno," obloha" po slovensky je to samé čo po česky, ale práve to vtipné prirovnanie sa mi páči.
    Aj keď je ešte nedeľa, prajem Ti kľudný pracovný týždeň a hlavne slušných zákazníkov.

Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Ahojky Olala, dík za přání, klidné to nebude, sama od 9.30 na odpo, než ve 12.30 odejde kolegyně, pak krájení, skládání, ukládání a děsím se sekání třeba jen pěti kotlet, chodí nám s kostí, i krkovice, už mám zabalenou a namazanou ruku na zápěstí, na noc, snad se mast vsákne a obvaz trochu pomůže...
    Prostě nemoc z povolání, nechci si stěžovat, jen se potřebuju vykecat...tahání beden se zbožím, krájení a to sekání a večer piju kafe levou rukou...
    I smskovat umím levou i jíst, to mám po mamce.
    A můj taťka je původem Slovák, i když od 18 - ti žije tu, dostal práci na Nové huti v Ostravě a mluví teď česky ( i když, když zajede domů, " hútorí " po slovensky ) , tak proto jsem se radši ptala na tu oblohu, aby byl vtip ok...
    Zatím papa.
    janina s. ( janaS.)

Šéfkuchař
    Členem od
    07.02.2009

JANI PIZZOVÁ KRÁLOVNO,

už tu tolik dní čtu jenom samé chvály na těstíčko,že mi nezbývá než ji zítra udělat k večeři. Už se těším tedˇ. Sice mám ledničku po víkendu vymetenou, takže bych tam nějaký salám težko hledala, ale zítra dokoupím.

A JESTLI SE MŮŽU OPTAT NA PŮVOD PIZZY "HONZÍK". Těsto si vydedukovala sama po mnoholetém bádání?????????? Nebo vyčetla někde recept?
    Papa EMKA

Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Ahojky Emko, zaprvé, poslala jsem ti nějaké recepty na email, na prvním místě na ty utopence.
    Tu pizzu jsem nevykoumala, poslala mi to kdysi kámoška na email ( ale bylo to přeposlané, ne od ní ), a název " nejlepší, tenoulinké těsto, co se nelepí " tak jsem se zasmála.
    Ale jednou mi to nedalo a just jsem to vyzkoušela a byla jsem fakt tak překvapená, že od pizzérky si už i přes dovoz neobjednáváme a kluk se to naučil, že když bude mít hlad, že si to upeče a do 20 min. může jíst.
    Nečekáš na vykynutí, obloha - salámy a sýry dle chuti, protlak nebo my kečup, ten je doma pořád, a koření Pizza nebo sušený česnek, sušené houby, Oregano apod.
    Vyzkoušej a dej vědět, jestli chutnalo.
    Jak říkám, je to i pro nečekanou návštěvu, pohodíš zbytkama z ledničky, posypeš sýrem a je to.
    Zatím papa.
    janina s. ( janaS.)

Kuchtík
    Členem od
    07.11.2011

Taky dělám, pizzu. Těsto mám z televize s Italem v kuchyni. Nevím jak, ale když ji upeču a řežu na jednotlivé porce tak mi z toho všechno sjíždí, nemáte někdo nějakou radu jak na to?

Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Kiri3, asi správně neporadím, ale my máme na krájení kolečko
    z nerezu na rukojeti z um. hmoty zn. Tescoma a krájí se to dobře a nic neujíždí. Ale taky záleží, jaká je obloha. Pokud není úplně upečená (a nemyslím to špatně, i sýr 30% je každý jiný), tak se obloha může při krájení "hýbat".
    Mi se to stalo u pizzy se šlehačkou, ale už vím podruhé, jak na to.
    janina s. ( janaS.)

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

1. PIZZA - nejrychlejší a vynikající
    By janina s. in forum Pečené slané
    Odpovědí: 55
    Poslední příspěvek: 13.05.2012, 19:21
  2. MRAKY-těsto
    By Léňa in forum Rady, tipy a nápady v kuchyni
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 11.08.2009, 18:16
  3. Pizza z domaci pekarny