-
Parfém pro přítelkyni
Ahoj,
chtěl bych se zeptat a poprosit o tip na dárek. Rád bych na letošní Vánoce koupil pro přítelkyni nějaký dražší parfém. Mohli by jste mi prosím doporučit nějakou značku na který se zaměřit ať po obchodě nelítám jak poblázněný? Předem moc děkuji
-
Šéfkuchař
Kuzmo11, zdravím.
Pokud nevadí můj náhled, tak "boty a parfém (vůně) by se měly vyzkoušet". Každému nevoní to samé, na každém stejná vůně voní jinak. Myslím si, že přítelkyně má nějakou oblíbenou vůni? Kterou používá nebo by si ráda koupila? Jestli má radši svěží, ovocné, květinové nebo "těžší" vůně? Já kupuju manželovi z Avonu (tím nechci propagovat) Blue, ale nechala jsem mu přivonět, a jemu to vonělo, potom jsem mu koupila i sadu. Já si taky kupuju svoje oblíbené vůně, podle barvy a musí mi sedět. (Pur Blanca, Perfect Cotton, Salma Hayek - Always) Kolegyně si zase kupují ty červené a fialové, které mi nevoní, ale na nich mi nevadí.
Jinak z obchodu mě zaujal mimo jiné Adidas - žlutá barva nebo Chanson.
Některé vůně vynechávám, pokud jedeme někam s manželem, protože nesedí jemu, i když mi voní.
Když jdeme na ples, naše heslo je "nastříkej se a uteč"
takže se chystáme každý v jiné místnosti. 
Vím, že jsem neporadila přímočaře, ale věřím, že si poradíš.
Nejlepší by asi bylo, kdyby vůně voněla vám oběma. Třeba projít obchod spolu a zakotvit u parfémů? 
Tak ať se zadaří s výběrem... 
janina s. ( janaS.)
-
To vůbec nevadí, máte naprostou pravdu. Parfém se prostě musí vyzkoušet, bez toho to prostě nejde. Přítelkyně má radči právě takové lehčí vůně a i mě to volí hezky. Proto mi právě kamarádka co pracuje v olomouci v obchodě s parfémy doporučila tento:
Třeba to někomu pomůže jako inspirace. Já to během dneška nebo snad zítřka zvládnu obchodit a dám vědět co jsem vybral
Poslední úpravu provedl(a) Ivana; 24.01.2011 v 22:14.
-
Šéfkuchař
aHOJ,
HEZKEJ WEB O PARFÉMECH JE WWW.AROME.CZ.
Nejlepší je vybrat si po netu, můžeš si najít nejnižší cenu, v klídku. V obchodech jsou úplně jiný ceny. Když píšeš dražší, tak asi myslíš dražší, tedy né z běžné drogérky nebo prodejních systémů jako Oriflame, LR, Avon a tak. Ono tedy někdy jsou ty kvalitnější parfémy přes net levnější, než ty méně kvalitní koupené jinak.
Já dotsanu něco od Salvator Dalí, a to je zrovna kvalita za hezkou cenu.
Moje oblíbená je Eclat d Artpege, ale nemá nic moc výdrž.
Bohunka

Pravidla přispívání