Před několika dny byla přidána některá nová témata (ukázky kuchyní apod.). Jelikož chceme udělat v našem fóru prostor každému, tak budu rád když navrhnete témata další která by Vám vyhovovala a můžete v nich začít diskutovat
Záleží jen na Vás.
Jarda
Před několika dny byla přidána některá nová témata (ukázky kuchyní apod.). Jelikož chceme udělat v našem fóru prostor každému, tak budu rád když navrhnete témata další která by Vám vyhovovala a můžete v nich začít diskutovat
Záleží jen na Vás.
Jarda
ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Jaroušku jak vidíte téma se rychle chytlo a už jede na plné obrátky.Ono se časem na něco narazí,o čem by bylo dobré diskutovat,zatím velký dík za dobrý nápad.
JARUŠ
Jardo, souhlasím s Jaruš.
Nějaké téma určitě někdo navrhne, mi se honí hlavou taky něco, ale říkám si, jestli by se to ujalo.
Třeba " DIETA, KTERÁ MI OSOBNĚ POMOHLA", protože na každého platí něco jiného, tak by se daly popsat zkušenosti, ale nějak jsem to zavrhla, protože někdo může říct, že o tom už se tady povídalo a psalo...
Tak jsem jenom napsala svůj názor...![]()
![]()
JaniS to není špatný nápad,sice se tady o tom psalo,ale mohl by se někdo podělit o svoji dietu a napsat svůj jídelníček,ne? Já držím třeba bodovou...![]()
Děvčata to je v tom tématu Dieta-hubnutí-recepty,tam i Ivanka psala jídelníček.
Poslední úpravu provedl(a) Jaruš; 30.12.2009 v 16:07.
JARUŠ
Ivo dobrý nápad, určitě by se ujal. V pokecu se to ztratí.
Renata
Ivo ty máš samé dobré nápady !![]()
Eny
Ahoj děvčata,
tak já také přidávám svůj názor a sice mě se zdá, že to sem nepatří. Když někdo něco prodává nebo shání jde většinou na Aukro a podobné weby.
Mě se právě líbí, že se tu vše točí kolem vaření, pečení a různých rad do domácnosti..........a narušovat to obchodováním?
Jen sem vyjádřila svůj názor v žádném případě se nechci nikoho dotknout.![]()
Papa EMKA