-
nádobÍ AMT GASTROGUSS
Darem jsem dostala hrnec Platinium AMT Gastroguss od DM Trend - používala jsem pouze dřevěné a plastové nádobí, nebyl v myčce... a přesto se mi opupínkovalo dno a při podrobnějším zkoumání se na vařečce objevili šupinky z povrchu a po dvou měsících vaření vypadá dno tohoto nádobí dost nechutně - ba dokonce se objevili i tutam tenoulinké kruhové rýhy navíc se i omáčky začaly přichytávat. Firma nechce reklamaci uznat a další tentýž hrnec si můžu u nich koupit za 1000 kč.
Protože je zde vše o vaření - ptám se - učinil někdo podobnou zkušenost ???
Má někdo zkušenost s Ballarini ??? - opravdu se neodírá ???
Dík za radu a info.
Jak to dopadlo ???
Tak pro ty, kteří se zajímali - na základě soudního znalectví mi byli peníze za hrnec a znalce,poštu,.. VRÁCENY !
(podrobně - na konci této diskuze)
Poslední úpravu provedl(a) Iša; 13.03.2012 v 11:38.
Reason: doplnění jak to dopadlo
-
Šéfkuchař
IŠO ještě že jsi ho dostala,jinak bych jim ho hodila na hlavu!!Dej tuto negativní "reklamu" na facebook ať se firma chytne za nos.
MARUŠKA 
-
Díky - to mne nenapadlo, Našla jsem i nechvalnou reklamu na Dáma.cz. Dcera je tak naštvaná, že hledá soudního znalce a dá je prý k soudu. Tak ještě nevím co z toho bude - ale určitě by to chtělo zveřejnit. Na Dáma.cz píšou, že to vyrábí v Polsku pro němec. firmu AMT a prý to neumí.
-
mám od Ballarini grilovací desku a pekáč a jsem zatím velice spokojená,ale do myčky nedávám,protože se super myje
-
od Poláků se nevyplatí kupovat nic,ale jak se to dnes pozná,že?
-
Ahoj, dík za info - rodina si sype hlavu popelem a já relax v lázních. S hrncem se to táhne - teď přijdou na řadu takové organizace jako ČOI, ADRA,... a taky němcům napíšu - ať to máme na všechny fronty. Nejhorší je počkat až proběhne tu zákonných 30 dnů, tam zase 14 dní... Nějak si s námi prodejci dělají co chtějí a bohužel naše zákony jim to asi umožňují.
-
Ahoj, tak nevím, zda jsem to dobře pochopila - ale dle informací (od ČOI) - tím že jsem hrnec reklamovala a oni reklamaci neuznali mám jedinou možnost a to : "soudní znalec v oboru" a pak soud. Odstoupení od kupní smlouvy pak už není možné. Takže poučení : nereklamovat - rovnou odstoupit od kupní smlouvy. Jenže jsem na internetu našla, že na to stejně firmy nereagují. Takže jdu hledat toho soudního znalce přes hrnce !
-
Šéfkuchař
Išo držím palce. Mám Ballarini malou pánvičku, naštěstí také dar. Nějak se začíná kroutit dno. Mám sklokeram. desku a nestojí rovně. Stála skoro 800,-. Už jí mám delší dobu, tak jí vezmu do karavanu, tam máme plyn. Musím se schválně zeptat syna, ten má velkou.
Renata 
-
Podobná zkušenost, koupila jsem si indukční hrnec. Dno zničené i při malém používání a šetrném zacházení. Cena 8400 Kč. Od firmy Promotrend (že by DM Trend předtím nebo potom?), samozřejmě už zanikla. Nyní EVPRO, paní Evženie Prokešová, Malešovice 43. Ničí zdraví národu.
K reklamaci se nemá, nijak nekomunikuje. Nyní prodávají nějaké doplňky do koupelen a do sprchových hlavic, takže pozor!
-
Já mám naopak dobré zkušenosti s nádobím Platinium od DM Trend, špatné mám zkušenosti od fi Top Moravia,jejich hrnce nelze reklamovat,prý špatné zacházení....Puchýřky, sloupaný povrch a to se tam může krájet ostrými noži, udělejte to jen jednou, a máte zničené nádobí.
Pravidla přispívání