videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net


Zobrazují se výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Kynutý bramborák

  1. #1
    Šéfkuchař blanca's Avatar
    Členem od
    08.07.2008
    Místo
    Praha 6 - Suchdol
    Příspěvky
    3424

    Default Kynutý bramborák

    Kynutý bramborák

    200 g syrových brambor
    200 g vařených brambor,
    200 g polohrubé mouky,
    25 g droždí,
    1 vejce,
    sůl,
    cukr,
    mléko,
    mletý pepř,
    majoránka,
    malá cibule,
    česnek,
    sádlo.
    Postup

    Do mísy prosejeme mouku, uprostřed uděláme důlek, kam rozdrobíme droždí. Přidáme trošku cukru a zalijeme vlažným mlékem. Necháme vykynout. Přidáme nastrouhané vařené i syrové brambory, vejce, sůl, mletý pepř, majoránku, jemně nakrájenou cibuli, třený česnek a můžeme přidat 250 g na kostičky nakrájeného uzeného masa.
    Zamícháme a vlijeme do pekáčku vytřeného sádlem. Dáme na teplé místo vykynout. V troubě dozlatova upečeme.

    Pekla jsem v remosce, bez cibule a masa.

    Podle receptu z Labužník.com

    P1080258-800.jpgP1080259-800.jpg
    Poslední úpravu provedl(a) blanca; 21.11.2011 v 18:23.
    Blanka

  2. #2
    Šéfkuchař Jana H.'s Avatar
    Členem od
    17.02.2008
    Místo
    Dvůr Králové n.L.
    Příspěvky
    4226

    Default

    Blani, kolik těch syrových brambor? Taky 200 g? Díky.
    Jana H.

  3. #3
    Šéfkuchař blanca's Avatar
    Členem od
    08.07.2008
    Místo
    Praha 6 - Suchdol
    Příspěvky
    3424

    Default

    Ono se mi to při upravování umazalo .
    Blanka

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravit své příspěvky
  •