Tak dnes piaty deň sa zdvojnásobil. Pred chvíľkou som ho druhýkrát dokŕmila. Ráno okolo 7 prvý raz a keď som sa vrátila od lekárky už bol zas viac ako raz nabehnutý. Aj vôňu má takú ako píšeš. Myslíš, že by som mohla z tých 25 dg kvásku spraviť večer už cesto na chleba? Cez noc by som ho nechala kysnúť v studenej predsieni. Ty pečieš na plechu rozohriatom? Ja mám požičaný od sestry ten liatinový hrniec, ale neviem si dosť dobre predstaviť ako tam do horúceho ten bochník šupnem. Asi to tiež budem robiť na plechu. Už som z toho úplne nervózna. A prosím ešte o radu. Keď budem piecť až budúci týždeň, mám ho naďalej nechať na linke a dokrmovať, alebo ho mám strčiť do chladničky? Díky moc Radka