videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net


Zobrazují se výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Krůtí paprikáš

  1. #1
    Šéfkuchař iris's Avatar
    Členem od
    01.08.2008
    Místo
    Ústí nad Labem
    Příspěvky
    12279

    Default Krůtí paprikáš

    Krůtí prso, mletá červená paprika, sůl,pepř, bobkový list, nové koření, vývar,cibule, šlehačka, mouka na zhuštění,cukr. citron, nebo ocet


    Nakrájíme hodně cibule / tolik co masa/, krůtí prso na kostičky... cibuli zpěníme, maso zprudla opečeme, necháme odpařit vodu, osolíme, opepříme, přidáme červenou papriku, podlejeme výavrem, přidáme bobkový list a nové koření, dusíme do měkka. Koření vyndáme.

    Zalijeme šlehačkou, trochu si ji necháme na zahuštění.... rozkvedláme v ní hl. mouku, vlejeme do omáčky a povaříme cca 10 - 15 min.
    Pokud máme hodně cibule, bude potřeba mouky jen malinko... čím méně tím líp.
    dosolíme,opepříme, ochutíme cukrem, citronem, nebo octem,

    Variace : kuřecí maso, chili, nebo trošku pálivé papriky. Dobrý je s trochou kopru.....
    P9120215.JPG
    Iris

  2. #2
    Šéfkuchař
    Členem od
    16.03.2009
    Příspěvky
    14600

    Default

    Irísku dáváš cibulku na sádlo nebo olej???Pěkný den Lenka
    LENKA

  3. #3
    Šéfkuchař
    Členem od
    16.03.2009
    Příspěvky
    14600

    Default

    Dělala jsem na oleji a nemělo to chybu Iris výborný!!!
    LENKA

  4. #4
    Šéfkuchař iris's Avatar
    Členem od
    01.08.2008
    Místo
    Ústí nad Labem
    Příspěvky
    12279

    Default

    Jé Leni, já to přehlédla...když dávám šlehajdu, tak používám olej...volila jsi správně
    Iris

  5. #5
    Šéfkuchař
    Členem od
    16.03.2009
    Příspěvky
    14600

    Default

    Iris nevadí díky bylo to moc dobré
    LENKA

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravit své příspěvky
  •