Okurky zavařený v pračce, cože?Jinak fakt díky za tak pěkný přivítání, jste milý! Strávníků mám dost, i když mladší chlapeček má teprve rok, ale ti dva starší jsou strávníci opravdu vděční.
Okurky zavařený v pračce, cože?Jinak fakt díky za tak pěkný přivítání, jste milý! Strávníků mám dost, i když mladší chlapeček má teprve rok, ale ti dva starší jsou strávníci opravdu vděční.
Ahoj Lenko, zdravím z Ústí n.L. a okolí. Pokec je jako droga, řeší se tam všechno možné i nemožné a vyměňují se zde recepty mezi děvčaty.
Asi všechny nestačím do smrti vyzkoušet![]()
Alena J
[QUOTE=Krystofore;101856]Okurky zavařený v pračce, cože?![]()
Leni, taky jsem koukala, ale napsala jsem to nešikovně zkráceně. Okurky někdy mají chloupky, které mě píchají a nechce se mi ix kilo umývat ručně.Švagrová mi kdysi poradila máchání v pračce, stačí pár minut, okurky se mezi sebou protřou
a jsou čisté (poprvé jsem to neodhadla a okurky byly i bez těch hrbolků
).
A zavařovala jsem v MVT dle Marušky. Naposledy zase s chlapem, zavařujeme spolu
(on brečí u krájení cibule) a v MVT poprvé. To zase koukal chlap.
Jsou křupavé a jinak už dělat nebudu.
![]()
Jani, hezká práce!Jeden by nevěřil, co všechno člověk nevymyslí
![]()
Ahojky Leni, tak zase další mládí mezi nás, to je príma. Náš hlavní stan
je v Praze, ale na okraji za což jsem ráda.
Tady se ti určitě bude líbit, jsem výborná partička.
Ivana M
Už jsem si všimla, paní Ivanko, že JSTE výborná partička (moc výbornej překlep). Ale na druhou stranu - o Vás to hlavně je, nebýt Vás a syna, tak se tady nepotkáme. Už jsem to zjistila, že jste milý, příjemný lidi! Doporučuju stránky všude, kde můžu
Škoda - v Praze jsem strávila v podstatě celej život, jen poslední zhruba tři roky jsem pryč, určitě bych se na sraz někdy podívala, ale teď to nebude, malej má přece jen rok a Praha není za rohem.Kde se scházíte? Třeba to znám...