-
-
Šéfkuchař
-
ano ano Ivanka má krásné recepty a taky mám ráda ty videa,já když mám něco uvařit tak se podívám jen na její stránky a vařím ráda,jen mám někdy strach že to zkazím
-
Šéfkuchař
Terrezko, jsem 2x starší (i když se necítím
) a taky se mi občas něco nepovede...
Je dobré nemít strach, já si pouštím a zastavuju videa a dělám si poznámky, a medovník jsem ještě nedělala, i když jsem četla komentáře od mladších, že se jim povedl...

Můj názor je, že pokud se něco úplně nespálí, moc nepřesolí apod. tak se to dá sníst,
bez ohledu na vzhled, a i to přesolené se dá někdy zachránit.
A když mi blbla trouba, i ten připečený vršek jsem odřezala (pekla jsem "Kočičí oči"), zamíchala s ještě syrovým těstem (přitom to mělo být už krásně upečené, byl to termostat) a nějak dopekla. Poleva vzhled zachránila. 
janina s. ( janaS.)
-
a můžu se zeptat jakou máš troubu prosím?jestli plynovou nebo elektrickou.Přítel má rád buchty tak bych chtěla vyzkoušet od Ivanky kynuté buchty,a my jak máme plynovou troubu,tak nebudou tak dobré jak v elektrické
-
Super Moderator
-
Ivanko ani nevadí že už je ta trouba stará pár let?
-
Šéfkuchař
-
Šéfkuchař
Terrezko vítám tě tady mezi nás.Já na chalupě měla plynovou troubu na propanbutan a taky jsem v ní pekla všechno.Sice elektrická je lepší,ale dá se,neboj se toho a taky byla stará.Však musíš něco pokazit,aby jsi tou chybou příště už měla vše OK.Myslíš že nezkazím něco i teď??To každá,tak žádné výčitky a směle do toho.
JARUŠ
-
děkuji moc za rady
Pravidla přispívání