Danielo,já ji taky dávám všude možně,nádherná vůně a hlavně na marinádu na grilování.Ahojky a díky
Ahoj Leni24, mamka mi u nich v obchůdku MILOTA koupila to koření Kouřová sůl, a v ÚT k nim od dr. pro ni a na pokec pojedu. Nalákal mě Tvůj poslední příspěvek.
Tak jsem se chtěla zeptat, jestli ji používáš " jenom " jako sůl, že pak už nesolíš, nebo je to jako koření, které má menší obsah soli a pak třeba ještě dosolíš.
Kdyby bylo koření originál, tak bych si to tam přečetla, ale oni tam mají koření většinou na váhu a na tom sáčku složení není.
Tak předem dík za odpověď.
Jinak asi jen u nich ( kromě stánků při akcích ) se dá sehnat to koření Čarodějka - sladko pikantní, o které jsem už psala, že obyčejný buřtguláš chutná skoro jako zvěřinový.
To jen tak na okraj.
Pěkný den do Brna.![]()
V Plzni je speciální obchod s kořením "Koření od Antonína", na vebu je najdete pod názvem: www.koreni.cz , nevím jestli mají i kouřovou sůl, ale koření co prodávají posílají na dobírku velmi rychle a je dobré a čerstvé, jednodruhové i směsi, mají velký výběr a pěkně vše popsané a vyobrazené.
Wendy
Zdravím Vás, kouřovou sůl používám do šunkofleků. Není to rychlosůlV Brně lze koupit v obchodě s kořením Sindibád .