Prosím o radu k čemu se dá tato sůl použít?Díky Lenka![]()
![]()
Opravdu nevím a ani jsem nikdy neslyšela.Dívala jsi se na Internetu? Zadej kouřová sůl a uvidíš,jestli něco se najde. Jaruš
JARUŠ
Díky,taky jsem si to našla na netu jako koření,rychlosůl a dá se přidat téměř do všeho co má vonět po uzeným.Nejlepší je na grilování.Tak už se těším jak se bude venku v krbu něco grilovat.Mám ji doma a krásně ta sůl voní,dostala jsem jí.Tak teď jsem chytřejší k čemu a nač.Díky všem Lenka
Dobrý večer, tak to jsme dvě, kdo ví, na co Kouřová sůl je.Původně odeslal lenka24
Člověk se pořád učí...
Nevím, jestli znáte, když se tak bavíme o koření- Uzená sladká paprika, i guláš chutná jinak, objednala jsem si ji přes internet.
A Čarodějka, od firmy Benkor. Pikantně sladká chuť, a když jsem jedla " obyčejný " buřtguláš s tímto kořením, chutnalo to jako ze zvěřiny.
Na netu je mnoho druhů koření, ale já dám většinou na zkušenosti, tak kdyby někdo používal nějaké " neobvyklé " koření, tak budu moc ráda, když napíše, na co a jak to chutná.
Protože kdysi takový výběr nebyl a člověk ty info o nových výrobcích někdy nevychytá - např.já.
Krásnou noc, Jana S.
Zdravím Leni, provens.je prima a libeček jsem nechala usušit a rozsekala v robotu-ok záležitost. Ještě mám na záhonku Medvědí česnek.
V létě milujeme grilování a v kuchyni mám plno koření a kořenek, protože často používám dle chuti a vůně-takže jídlo má pokaždé jinou chuť.
Jen mě mrzelo, že tu Uzenou papriku a Čarodějku nejde sehnat snadněji, ale jsem ráda, že je mám kde sehnat.
Těším se na další pokec.
Pěkný večer.
Jana S.
Janina s.tak medvědí česnek ještě nemám,ale už se na něho chystám ho pořídit,slyšela jsem o něm,tak určitě taky nasadím!Máme spoustu zeleninky na natě,hlavně čerstvé a z jara pokrájíme vše co je zelené,cibulku sečku,pažitku,kadeřávek,špenát,mangold,petr el,libeček...dokonce i mladé kopřivy!Chlebíček s pomaz.máslem a je to mňamka!
Ahoj Lenka