videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 47

Téma: Kouřová sůl

Šéfkuchař lenka24's Avatar
    Členem od
    16.03.2009
    Místo
    Brno

Default Kouřová sůl

Prosím o radu k čemu se dá tato sůl použít?Díky Lenka
    LENKA

Členem od
    16.03.2009
    Místo
    Brno

Default Re: Kouřová sůl

Prosí ještě jednou,opravdu nikdo neví k čemu všemu se dá kouřová sůl použít??Lenka
    LENKA

Šéfkuchař Jaruš's Avatar
    Členem od
    30.01.2009
    Místo
    Praha 4 Michle

Opravdu nevím a ani jsem nikdy neslyšela.Dívala jsi se na Internetu? Zadej kouřová sůl a uvidíš,jestli něco se najde. Jaruš
    JARUŠ

Členem od
    16.03.2009
    Místo
    Brno

Díky zkusím to! Lenka
    LENKA

Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Pěkný večer, jen tak jsem zkusila taky zadat na netu název, objevilo se mi Svět koření i Kouřová sůl - na uzení, jako rychlosůl, ale to jste určitě našla. Já jsem o této soli nikdy neslyšela, tak jsem klikla a teď už vím víc.
    Zdravím, Jana S.
    janina s. ( janaS.)

Členem od
    16.03.2009
    Místo
    Brno

Díky,taky jsem si to našla na netu jako koření,rychlosůl a dá se přidat téměř do všeho co má vonět po uzeným.Nejlepší je na grilování.Tak už se těším jak se bude venku v krbu něco grilovat.Mám ji doma a krásně ta sůl voní,dostala jsem jí.Tak teď jsem chytřejší k čemu a nač.Díky všem Lenka
    LENKA

Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Citace Původně odeslal lenka24
    Díky,taky jsem si to našla na netu jako koření,rychlosůl a dá se přidat téměř do všeho co má vonět po uzeným.Nejlepší je na grilování.Tak už se těším jak se bude venku v krbu něco grilovat.Mám ji doma a krásně ta sůl voní,dostala jsem jí.Tak teď jsem chytřejší k čemu a nač.Díky všem Lenka
    Dobrý večer, tak to jsme dvě, kdo ví, na co Kouřová sůl je.
    Člověk se pořád učí...
    Nevím, jestli znáte, když se tak bavíme o koření- Uzená sladká paprika, i guláš chutná jinak, objednala jsem si ji přes internet.
    A Čarodějka, od firmy Benkor. Pikantně sladká chuť, a když jsem jedla " obyčejný " buřtguláš s tímto kořením, chutnalo to jako ze zvěřiny.
    Na netu je mnoho druhů koření, ale já dám většinou na zkušenosti, tak kdyby někdo používal nějaké " neobvyklé " koření, tak budu moc ráda, když napíše, na co a jak to chutná.
    Protože kdysi takový výběr nebyl a člověk ty info o nových výrobcích někdy nevychytá - např.já.
    Krásnou noc, Jana S.
    janina s. ( janaS.)

Členem od
    16.03.2009
    Místo
    Brno

Ráda zkouším nové recepty i koření a používáme hodně doma provensálské,to patří k nejoblíbenějším a pak libeček se zahrádky,v sezoně je výborný hlavně do vývarů!Lenka
    LENKA

Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Zdravím Leni, provens.je prima a libeček jsem nechala usušit a rozsekala v robotu-ok záležitost. Ještě mám na záhonku Medvědí česnek.
    V létě milujeme grilování a v kuchyni mám plno koření a kořenek, protože často používám dle chuti a vůně-takže jídlo má pokaždé jinou chuť.
    Jen mě mrzelo, že tu Uzenou papriku a Čarodějku nejde sehnat snadněji, ale jsem ráda, že je mám kde sehnat.
    Těším se na další pokec.
    Pěkný večer.
    Jana S.
    janina s. ( janaS.)

Členem od
    16.03.2009
    Místo
    Brno

Janina s.tak medvědí česnek ještě nemám,ale už se na něho chystám ho pořídit,slyšela jsem o něm,tak určitě taky nasadím!Máme spoustu zeleninky na natě,hlavně čerstvé a z jara pokrájíme vše co je zelené,cibulku sečku,pažitku,kadeřávek,špenát,mangold,petr el,libeček...dokonce i mladé kopřivy!Chlebíček s pomaz.máslem a je to mňamka!
    Ahoj Lenka
    LENKA

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Pravidla přispívání