-
Koukáte na soutěž Na nože s panem polreichem?
Zdravím,
chtěl bych se zepat jestli někdo z účastníků tohoto fóra sleduje soutěž na televizi prima Na nože? Co si o tom myslíte?Já osobně na to koukám a docela se mi to líbí a mám i svého favorita.
-
Šéfkuchař
-
Šéfkuchař
Kuzmo, já se tedy dívám, ale je to jako "okopírovaná" pekelná kuchyně. A teď nevím kdo ji uváděl. Ta hlava. Názor, to je těžký, ale dívám se . Kdyby se mi to vyloženě nelíbilo, tak bych se na to nedívala. Je to zajímavé zase z jiné stránky, než jen vaření nějakých jídel. Je to reality.
Jana H.
-
Tak pekelnou kuchyni jsem nikdy neviděl, takže nemůžu porovnat.Kde to běželo? Já to spíš beru jako takové odreágování po práci. Přece jen o vaření to až tak moc není, ale zas oproti jiným soutěžím co teď v TV běží to má docela šmrnc. Včera jedni vařili itálskou kuchyni a docela to nezvládli. je to italská kuchyně opravdu tak složitá?
-
Šéfkuchař
Kuzmo, myslím že na TV Barrandov. Viděla jsem všechny díly a je to podobné, Myslím že se jmenovat ten kucha Ramsey, nevím jak se to píše správně a bylo to z USA z Las Vegas. Nedávno to opakovali.
Jana H.
-
Já už jsem si to našel na internetu. Toho pána znám,ale pořád jsem s ním nikdy neviděl. On je to vlastně náš pán Polreich
-
Šéfkuchař
-
Já se koukal na Ano, šéfe!, Na nože mi příjde jako polotovar.
-
Šéfkuchař
-
Šéfkuchař
Pravidla přispívání