videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 14

Téma: Koukáte na soutěž Na nože s panem polreichem?

Kuchtík
    Členem od
    05.10.2010

Default Koukáte na soutěž Na nože s panem polreichem?

Zdravím,
    chtěl bych se zepat jestli někdo z účastníků tohoto fóra sleduje soutěž na televizi prima Na nože? Co si o tom myslíte?Já osobně na to koukám a docela se mi to líbí a mám i svého favorita.

Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Zdravím Kuzmo Ondro, pokud neva můj názor, já sleduju TV podle času a nálady. Nějaké díly jsem viděla-vaření pro tábor, ale nesleduju to pravidelně. Některé věci jsou zajímavé, třeba, jak ochutnávali se zavázanýma očima a někdo fakt neuhodl a člověk se dozví zajímavé věci, ale pokud mě to - i jiný pořad - nudí nebo tam pípají, tak přepínám.
    Pěkný večer.
    janina s. ( janaS.)

Šéfkuchař Jana H.'s Avatar
    Členem od
    17.02.2008
    Místo
    Dvůr Králové n.L.

Kuzmo, já se tedy dívám, ale je to jako "okopírovaná" pekelná kuchyně. A teď nevím kdo ji uváděl. Ta hlava. Názor, to je těžký, ale dívám se . Kdyby se mi to vyloženě nelíbilo, tak bych se na to nedívala. Je to zajímavé zase z jiné stránky, než jen vaření nějakých jídel. Je to reality.
    Jana H.

Kuchtík
    Členem od
    05.10.2010

Tak pekelnou kuchyni jsem nikdy neviděl, takže nemůžu porovnat.Kde to běželo? Já to spíš beru jako takové odreágování po práci. Přece jen o vaření to až tak moc není, ale zas oproti jiným soutěžím co teď v TV běží to má docela šmrnc. Včera jedni vařili itálskou kuchyni a docela to nezvládli. je to italská kuchyně opravdu tak složitá?

Členem od
    17.02.2008
    Místo
    Dvůr Králové n.L.

Kuzmo, myslím že na TV Barrandov. Viděla jsem všechny díly a je to podobné, Myslím že se jmenovat ten kucha Ramsey, nevím jak se to píše správně a bylo to z USA z Las Vegas. Nedávno to opakovali.
    Jana H.

Kuchtík
    Členem od
    05.10.2010

Já už jsem si to našel na internetu. Toho pána znám,ale pořád jsem s ním nikdy neviděl. On je to vlastně náš pán Polreich

Členem od
    17.02.2008
    Místo
    Dvůr Králové n.L.

Kuzmo, přesně tak, jen náš Zdenka to od něj okoukal.
    Jana H.

Kuchtík
    Členem od
    21.10.2010

Já se koukal na Ano, šéfe!, Na nože mi příjde jako polotovar.

Šéfkuchař iris's Avatar
    Členem od
    01.08.2008
    Místo
    Ústí nad Labem

Já mám Z. Pohlreicha docela ráda, akorát, že despotka / manžel /na mě vyžaduje... když se mě něco zeptá...odpovědět Ano šéfe !!! a to už se mi moc nelíbí
    Poslední úpravu provedl(a) iris; 30.10.2010 v 10:31.
    Iris

Šéfkuchař Sonia's Avatar
    Členem od
    28.07.2009
    Místo
    Toskánsko

Já jsem viděla Ramseye, Pohlreicha i zdejšího a mohu říct, že se mi to nelíbí. Tyto programy jsou myslím v nějaké licenci a každý stát má svůj, ale podle "plánu". Nic není náhodička a čím víc jsou sprostí, tím víc to letí. Všude.

Italská kuchyně není složitá. Stačí se držet receptu a nestrkat tam to, co tam nepatří.
    Poslední úpravu provedl(a) Sonia; 30.10.2010 v 10:44.
    Soňa

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Pravidla přispívání