-
Šéfkuchař
-
Šéfkuchař
Bohunko, nové matrace jsme si pořizovali asi před pěti lety. Jestli budeš ochotná, investovat větší částku, navštivte spec. prodejnu. V Brně je určitě velký výběr. My Studio zdravého spaní. Super obsluha, věnovaly se nám, i když už bylo po prac. době. Opravdu dobře vyškolení, mohji jsme je všechny vyzkoušet, poležet, abychom zjistili, co nám vyhovuje. Máme ze studené pěny, můžeš sama upravit, trvrdost u ramen a kyčlí, podle potřeby. A nedoporučily matraci vcelku, pro oba. Trvalo to však nejméně měsíc, než jsem si zvykla, já byla zvyklá spát na břiše a to se nedalo. Teď spím, jak miminko, mne zlobí kyčle a bederní páteř, tato matrace je na tyto potíže úžasná. Tak doufám, že dobře vybereš.
Moc zdravím
Renata 
-
Šéfkuchař
Ahoj Renato, díky moc za odpověď!
JMP a další studia tu máme, Jelínci z Valmezu jsou i naši kamarádi. Ale za jedno je to na nás moc drahý, i se slevou
a za druhý se mi na tom blbě leží. Matraci jsme pořídili mamince i s polohovací postelí, ted na ní spí tatínek. Nevím, na mě nic moc za ty prachy. Možná by to chtělo dýl, že? A jsem ráda, že píšeš o spaní na břiše, tak to mi nějak nedošlo, já jinak nespím od mala. Ty sis zvykla spát jinak? Já když jsem byla třeba po operaci, a musela ležet na zádech, to byla muka.
No já i na tý starý spím jak miminko = ).
Něco musíme vymyslet
Bohunka

-
Šéfkuchař
Irča Ozanova si moc pochvaluje matrace Dorneo
MARUŠKA 
-
Šéfkuchař
Bohunko, právě to bříško mi dlalo zabrat. Ten měsíc právě trvalo, než jsem se naučila spát na boku. Manžel takto spal pořád, tak ten si zvykl brzy. Ocení to hlavně moje kyčle, upravila jsem tvrdost a tak v noci nebolí, krásně se zaboří. Stály původně 7 900,- jedna, no měli jsme štěstí, že zrovna na některé byla sleva. Takže 5900,-, je to hodně, no já myslím, že na ní umřu
. Potah se dá prát, a je velice pevný. Občas prodávají v různých marketech, Lidl apo., no tady mne lákalo, že jsme třeba 5minut leželi a zkoušleli, pak zase další. Mohu říct, že spousty známých se inspirovalo a nelituje. Koupila jsem si taky polštář, jak píše Maruška, Dorneo. Tahám jej i na dovolenou, krční páteř je vděčná. Tam můžeš taky spát jen na zádech, nebo boku. No celkově doporučuji ušetřit na něčem jiném, já bych neměnila.
Tak dobře vyber, ať sladce spinkáš. Bohunko, co tak vyloudit od známých za nákupku
Renata 
-
Zdravím všechny! Před nedávnem jsem taky řešila otázku, co koupit do ložnice v našem novém domku. Narazila jse na eshop s kamennou prodejnou www.davlen.cz - matrace a postele.
Zaujala mně jejich parádní a ucelená nabídka, samé akce, mraky matrací skladem, dostala jsem dárek a ZDARMA byla i DOPRAVA!. Fakt paráda. Dovezli to až k nám domů. Můžu vám ten obchod jen a jen doporučit.
Pravidla přispívání