videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se výsledky 11 až 15 z 15

Téma: Jak jsme přišli k našemu Lukymu.

Šéfkuchař iris's Avatar
    Členem od
    01.08.2008
    Místo
    Ústí nad Labem

Jani, jsi správně prdlá, jako já to já když ráno odcházím do práce, první dostane pusu pes a pak despota..... ahoooooj
    Iris

Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Holky, jsem ve frontě prdlých !
    Chlapa tak neplácám po hrudi, nepusinkuju a neříkám mu hubánku !
    Ty zvířata si to zaslouží, ať už mají jakoukoliv povahu ( krom agrese...)
    A cokoliv jim řekneme, neodporují. haha.
    A zvlášť pokud to jsou nalezenci, které někdo odkopnul, fuj.
    Takže my jsme normální !
    janina s. ( janaS.)

Šéfkuchař Jana H.'s Avatar
    Členem od
    17.02.2008
    Místo
    Dvůr Králové n.L.

Tak holky, ještě jednu, když někam odcházím, tak řeknu: Fildo jdu do práce, vydělávat korunky aby bylo na bobánky ( granule). A on že jo ať tedy jdu. Prý nejsem normální, ale mě to nevadí. Takhle prdlá jsem docela ráda.
    Jana H.

Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Jani, Míša kdysi, pokud šel chlap do práce kousek odtud, a měl brašnu přes rameno, v pohodě, koukla, pomyslela si, jde na šichtu, ok.
    Když brašnu neměl a šel jiným směrem, třeba k sousedovi, skočila i přes plot, jako že buď se mnou, nebo vůbec. Pokud ji vzal s sebou k sousedovi, třeba k uzení nebo na pokec, ležela u nohou a žádné problémy, i když tam měli třeba jezevčíka.
    Teď chlap pracuje jinde, jezdí autem, ale i tak se Míša podívá ze dveří ( a zkontroluje ).
    Možná už jsem to psala, kdysi v létě jsme si dali s chlapem kafe v garáži, něco tam kutil. Míša přišla ( koukla na hodinky ) a že by bylo dobré nějaké žrádýlko?
    Řekla jsem jí ( jako prdlá ) : Musíš chvilku počkat, nechej mě dopít kafe a dám ti "haminky". Míša si lehla před garáž. Za 10 minut přišla A KOUKLA MI DO HRNKU, KOLIK KAFE TAM JEŠTĚ MÁM !
    Tak jsem jí to řekla ještě 2x, udělala vždy to samé, až když jsem měla dopité, tak jsem řekla, dobře, tak ti dám do hrnce. Přikrčila se, začala vrtět ocasem a štěkat HAU HAU, jako že konečně !
    Takže zvířata rozumí každé slovo, jen to někdy hrají, že nee !
    janina s. ( janaS.)

Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

[QUOTE=iris;48783]Ten příběh jsem už kdysi asi psala..... Měla jsem dva perské kocoury
    Ten mladší byl téměř bílý s krémovýma ušima. V prosinci jsem vykoukla z okna a tam lítal pejsek .... téměř bílý s krémovýma ušima Moc mi připomněl Clarka / kocoura/ tak jsem šla ven, měl ovázený zadřený provaz kolem krku. No, co myslíte, vzala jsem ho domů a dala jsem mu jméno Rex.Zkoušela jsem na něj volat různě, ale nijak nereagoval. Jenom, když jsem volala na syna Lukyho přiběhl i pes.... tenkrát mě nenapadlo žééééé
    očkovací průkaz a tam stálo jméno LUKY Luky přiběhl za mnou, střídavě koukal na mě a na svou bývalou a pak odešel k nám do vchodu ...domů.!! Tak jsme přišli k Lukymu, nejlepšímu psovi, co jsem kdy měla. Pořád věřím, že je to převtělený Clark,

IRIS, jsou to někdy životní příběhy, viď ?
    Je to někdy fakt k neuvěření, ale právě proto ty zvířátka nám to vynahradí a my jim.
    Krásný příběh !
    janina s. ( janaS.)

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Pravidla přispívání