2 až 4 porce ( podle hladu )

4 hamburgerové housky
2 hermelíny - klidně i ochucené
zeleninka dle chuti - rajčátko, okurek, salátek ...
dále dle chuti tatarka, kečup, ďábelka, dresing ...

Nejprve si předehřejeme troubu na 200stupňů. Hamburgerové bulky a hermelíny si podélně rozkrojíme a vždy na jednu polovinu bulky ( tu bez posypu ) dáme jednu půlku hermelínu - já ten sýr dávám řeznou stranou nahoru, aby se pěkně roztekl, ale myslím, že je to jedno, jak to tam dáte. Bulky dáte na plech, tu horní polovinu se semínky dáme řezem dolů. Plech vložíme do vyhřáté trouby. Zatímco nám trouba pěkně opéká bulky a sýr nám taje, tak si připravíme zeleninu a omáčky. Jakmile nám sýr trochu povolí a mírně ztmavne ( utvoří se bublinky ) a pečivo mírně zezlátne, bulky vytáhneme. Teď jsou dvě možnosti - buď se každý obslouží sám . to zn. si tam dá, co chce nebo vy ty hamburgery připravíte sami a dáte strávníkům už hotové.

Je to hodně rychlé a návštěva ocení "domácí" burgery

Samozřejmě je možnost tam dát i jiný sýr - třeba nivu. Další možnost je si hermelín či eidam usmažit v trojobalu a bulky péct v troubě samotné, sýr se přidá až nakonec spolu se zeleninou a omáčkami.

Fantazii se meze nekladou