videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net


Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 14

Téma: Grilovaný hermelín ( od Ladie )

  1. #1
    Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava
    Příspěvky
    13685

    Default Grilovaný hermelín ( od Ladie )

    Když jsem viděla novou rubriku "Grilování", musím přidat náš oblíbený recept, který nesmí chybět při žádném grilování.

    Grilovaný hermelín

    Na jednu porci: 1 hermelín, 2 širší plátky slaniny, 1/2 cibule, 2 plátky šunky (lze použít jakýkoli salám), grilovací koření. Alobal.

    Na alobal postupně dáváme: plátek slaniny-cibuli nakrájenou na půlkolečka-šunku-grilovací koření-hermelín-grilovací koření-šunku-cibuli-plátek slaniny. Vše dobře zabalíme do alobalu a grilujeme z každé strany necelých 5 minut.

    Tip: připravený "balíček" lze za špatného počasí udělat i v toastovači (horní víko na alobal jen lehce položíme. Nepřimačkáváme!)


    Doufám, že Ladii neva, že jsem to zkopírovala pro jednodušší hledání do Grilování...
    Zdravím.
    anina s.

  2. #2
    Kuchtík
    Členem od
    19.08.2010
    Příspěvky
    8

    Default

    My děláme taky hermelín na grilu. Jen s tím rozdílem, že kupuju speciální hermelín na grilování, podélně rozříznu a naskládám kolečka mladé cibulky. Přítel griluje rád a hodně pečlivě, takže se sýr krásně táhne a to já ráda.

  3. #3
    Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava
    Příspěvky
    13685

    Default

    Ahoj bt.cz ( přehlídla jsem někde jméno? ), my rádi grilujeme skoro cokoliv, a ta cibulka je ok nápad. K tomu dipy i od Ivanky a zase mi chybí léto....
    anina s.

  4. #4
    Kuchtík
    Členem od
    19.08.2010
    Příspěvky
    8

    Default

    Ahoj Jano,
    ne, nepřehlédla, jestli se dá vložit do profilu, vložím ho tam. Přezdívka je zkratka jména Bára a příjmení.
    Taky mi chybí léto, nejen pohodové grilování a posezení venku do pozdních večerních hodin třeba u vínka, ale taky sluníčko, které dodává energii.

  5. #5
    Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava
    Příspěvky
    13685

    Default

    Ahoj Báro, to mě těší, že se tu objevuješ a snad tu setrváš.
    Já miluju horko a léto, prázdniny ( syn měl 18, tak jeho veget je i můj veget ), slunko, zpěv ptáčků a večer cvrkot cvrčků, kávu venku, opalování a večerní grilování. Tohle podzimní období je pro mě hrozné a zimu nesnáším, když i navlečená drkotám zuby, když mi sníh fouká do obličeje.
    Myslím, že do profilu se dají dávat různé věci, fotka, jméno, věk, bydliště, pokud se nepletu, ale každý dle své úvahy.
    Tak se měj, Báro a těším se na další příspěvky.
    anina s.

  6. #6
    Kuchtík
    Členem od
    05.10.2010
    Příspěvky
    21

    Default

    Ahoj,
    zrovna jsem procházel příspěvky a uviděl jsem grilovaný hermelín....LUXUS!!tohle jídlo prostě miluju, nebít teď v práci hned bych si ho zkusil udělat. Jinak s tím počasím jak píšeš tak jsme na tom úplně stejně. Já ale tu smůlu, že sice pracuji v Brně, ale rodinu mám v jeseníkách, takže tam je zima ještě horší. Sluníčko, grilování a léto už aby tu bylo.

  7. #7
    Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava
    Příspěvky
    13685

    Default

    Souhlasím a nějak to musíme přečkat...Nejen hermelín, skoro všechno naložené a grilované, včetně některé zeleniny, je super. Pár receptů je v kolonce.
    Já bych mohla mít jaro a léto celý rok...prostě jen teploučko...
    anina s.

  8. #8
    Kuchař
    Členem od
    15.11.2009
    Místo
    Beroun
    Příspěvky
    50

    Default

    Ahoj Jani.Teď jsme povečeřeli.Moc dobré,jen s tím rozdílem,že jsem to grilovala doma v troubě.Ale i tak fakt moc dobrý.Díky Ilona.

  9. #9
    Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava
    Příspěvky
    13685

    Default

    Ahoj Ilonko, ráda tě tu "čtu". A s kořením od Vitany "Grilovaný sýr" to nemá chybu, kořenili jsme s ním i krkovičku b. k., když jsme grilovali, a paráda.
    Je jasné, že se to dá dělat i v troubě, to já taky, když začne moc pršet.
    Moc tě zdravím.
    anina s.

  10. #10
    Kuchtík
    Členem od
    22.06.2011
    Příspěvky
    7

    Default

    Grilovaný hermelín je úplně nejvíc. Od té doby, co se prodává pepa na gril a troubelín, tak jíme plesniváka hodně často. Je fakt, že kdybych si ho naložila sama, bude možná lepší, ale takhle je to mnohem jednodušší. Prostě to pěkně obalím, hodím na gril a než se to upeče, tak si udělám česnekový dip (česnek, majolka, zakysaná smetana, trocha pepře a soli) a je to neskutečně rychlá mňamka pro celou rodinu.

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Hermelín 100 x jinak
    By janina s. in forum Nakládané pochoutky
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 23.12.2017, 21:17
  2. Grilovaný hermelín
    By Ladie in forum Pečené slané
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 10.10.2013, 20:16
  3. Hermelín v županu
    By janina s. in forum Pečené slané
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 04.06.2009, 16:13

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravit své příspěvky
  •