videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se výsledky 11 až 17 z 17

Téma: Forma na bábovku

Kuchtík
    Členem od
    09.11.2010
    Místo
    Spanelsko, Valencia

Dobry den,

no prave, je to jak rosol a nedrzi to svuj tvar,ale asi ma na to kazdy svuj nazor. Ja hodne pobyvam v zahranici a casto se stehujem a protoze rada pecu a mam hodne veci do kuchyne, tak musim mit vse co nejskladnejsi a nejlehci a to zas tahle forma splnuje, ale taky bych doporucila nejakou pevnejsi formu. Jinak ty babovky co pece pani Ivanka jsou vyborne,ta bananova i ta jablecna a teda zrovna tyhle nejsou absolutne vubec suche, spise naopak...Doma taky nikdo suche babovky nemusi, taky spis delam pernik atd., ale do vseho davam jablicka, ty to vse krasne zjemni..

Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Souhlasím, od Ivanky bábovky suché nejsou, s jablky je super, ale banány u nás moc nefrčí a kdysi jsem pekla "klasické" bábovky, i dobrou olejovou z Hrníčkové kuchařky, a klukovi (18) chutnala, ale pro manžela byla suchá.
    Dík za tip ohledně jablek i do perníku.
    janina s. ( janaS.)

Šéfkuchař Beata.H's Avatar
    Členem od
    25.12.2010
    Místo
    Rakovník

Tolik názoru,že mně to nedá,abych taky něčím nepřispěla.Nevěřila bych,že silikon je v tak velké nelibosti,protože já v něm peču bábovku nejčastěji,a to mám ještě 3 jiné.A to jsem ještě Ježiškovi napsala o novou.Jmenuje se Katedrála,a je krááásna.
    Je pravda,že silikonka není moc stabilní,ale já to vyřešila -rovnoměrně dám těsto dovnitř,a pak jí postavím na plech na pizzu a je to bez problému.Libí se mi,že se nevymazává,a po upečeni je pěkně leskla.Zítra asi pokřtím tu novou- je i z kroužkem,aby se z ni líp manipulovalo.Jestli najdu baterky do fotiaku,tak jí vyfotím,a dám do galerie.

Šéfkuchař Tereza.01's Avatar
    Členem od
    22.12.2010
    Místo
    Jičínsko

Taky mě nedá se nepřidat,ale od toho tu jsme,že jo?)Já mám jen silikon a nemůžu si stěžovat,tvar mi teda drží krásně,možná opravdu záleží na kvalitě a výrobci.A taky se mi v ní nic nepřipaluje,dobře se to vyklápí a snadno myje.Jsem pro silikon i pro to,že ji používám do mikrovlnky na knedlíky.Možná není úplně nejzdravější,nad tím jsem nějak neuvažovala..ale vzhledem k tomu,že sil.výrobků je dneska spoustu,tak kdo ví?Dřív to byl samý hliník všude a dnes prý taky škodí..

Super Moderator Ivana's Avatar
    Členem od
    18.11.2007
    Místo
    Praha

Já peču v teflonové, ta je slabounká a jsem s ní spokojená
    Ivana M

Šéfkuchař Beata.H's Avatar
    Členem od
    25.12.2010
    Místo
    Rakovník

Cool

Dárek od Ježiška.Katedrala.jpg

Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Tak to je nádherný tvar.
    To je fajn, že jste spokojené a o hliníku to je známé, příbory jsem dávno zrušila, ale tlakáč doteď mám.
    Já bych asi měla bábovky jak šikmou věž...
    janina s. ( janaS.)

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Pravidla přispívání