-
Dobry den,
no prave, je to jak rosol a nedrzi to svuj tvar,ale asi ma na to kazdy svuj nazor. Ja hodne pobyvam v zahranici a casto se stehujem a protoze rada pecu a mam hodne veci do kuchyne, tak musim mit vse co nejskladnejsi a nejlehci a to zas tahle forma splnuje, ale taky bych doporucila nejakou pevnejsi formu. Jinak ty babovky co pece pani Ivanka jsou vyborne,ta bananova i ta jablecna a teda zrovna tyhle nejsou absolutne vubec suche, spise naopak...Doma taky nikdo suche babovky nemusi, taky spis delam pernik atd., ale do vseho davam jablicka, ty to vse krasne zjemni..
-
Šéfkuchař
-
Šéfkuchař
Tolik názoru,že mně to nedá,abych taky něčím nepřispěla.Nevěřila bych,že silikon je v tak velké nelibosti,protože já v něm peču bábovku nejčastěji,a to mám ještě 3 jiné.A to jsem ještě Ježiškovi napsala o novou
.Jmenuje se Katedrála,a je krááásna.
Je pravda,že silikonka není moc stabilní,ale já to vyřešila -rovnoměrně dám těsto dovnitř,a pak jí postavím na plech na pizzu a je to bez problému.Libí se mi,že se nevymazává,a po upečeni je pěkně leskla.Zítra asi pokřtím tu novou- je i z kroužkem,aby se z ni líp manipulovalo.Jestli najdu baterky do fotiaku,tak jí vyfotím,a dám do galerie.
-
Šéfkuchař
Taky mě nedá se nepřidat,ale od toho tu jsme,že jo?
)Já mám jen silikon a nemůžu si stěžovat,tvar mi teda drží krásně,možná opravdu záleží na kvalitě a výrobci.A taky se mi v ní nic nepřipaluje,dobře se to vyklápí a snadno myje.Jsem pro silikon i pro to,že ji používám do mikrovlnky na knedlíky.Možná není úplně nejzdravější,nad tím jsem nějak neuvažovala..ale vzhledem k tomu,že sil.výrobků je dneska spoustu,tak kdo ví?Dřív to byl samý hliník všude a dnes prý taky škodí..
-
Super Moderator
-
Šéfkuchař
Dárek od Ježiška.Katedrala.jpg
-
Šéfkuchař
Pravidla přispívání