Feferonková marmeláda

Ingredience:
500 g feferonek zbavených jadýrek a nakrájených na kousky (přátelé v rukavicích, ostatní bez)
1 velká červená paprika, též zbavená jadýrek a nakrájená na kousky (ostatní v rukavicích, přátelé bez)
2 oloupaná a nakrájená jablka
½ hrnku vody
250 g cukru.

Postup:
Všechno, kromě cukru, dáme do hrnce a vaříme až do změknutí. Potom propasírujeme, přidáme cukr a pokračujeme ve vaření.
Když je hmota dobré konsistence, dáme do skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru.

Vyšlo mi to na dvě a půl skleničky, to je asi půl litru.
Se sýrem je fantastická

Recept mám od dr. Nocentini, kterému za něj děkuji.

DSCN9725 - Copia.JPGDSCN9731.jpgDSCN9738.jpgDSCN9755.jpg