Dobrý den Járo, včera jsem se vůbec nemohla celý den připojit - teď už se mi zadařilo, ale do fotogalerie mně to nepouští. Stále to píše ERORR 404 - NIC NENALEZENO a hodí mně to zpět na úvodní stránku. Díky Ketka1957
Dobrý den Járo, včera jsem se vůbec nemohla celý den připojit - teď už se mi zadařilo, ale do fotogalerie mně to nepouští. Stále to píše ERORR 404 - NIC NENALEZENO a hodí mně to zpět na úvodní stránku. Díky Ketka1957
Ketka 1957
Ahojky Ketko, data z fotogalerie se teprve přetahují, takže ta bude spuštěná později. měj se. ivana M
Ivana M
Ivanko, díky moc za informaci. Jsem od rána na ICQ s JaninouS. a ta se chudinka nemůže připojit vůbec. zkouším jí navigovat, ale pořád to samé co včera. Nejde to, pořád se objevuje Savana erorr zakázaný přístup. je z toho na nervy.
Ketka 1957
Ahoj nejen Ivo, teď mě to znenadání přepojilo !
Už mám na ukazováčku puchýř !
Tak sanitku s kazajkou jsem vrátila zpátky.
To, co ty tu popisuješ, je pro mě napsané maďarsky, Jarda mi psal to samé, jenže já nevěděla, kde to hledat a na co kliknout !
Ani historie, cookies, snad už jsem tu a zůstanu ! ! !
Pěkný večer !![]()
Tak už nahrávám zálohu galerie. Je docela veliká, takže nevím jestli tu galerii dneska spustím.
Jardo,
děkujeme za "údržbu"a v klídku, my na tebe nespěcháme, až to bude - tak to bude.
Díky.
Gábina