videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 14

Téma: Edita, Chicago

Kuchtík
    Členem od
    11.03.2009
    Místo
    Chicago, USA

Cool Edita, Chicago

Ahoj, Jmenuji se Edita, bude me 39 a mam dva male spunty Tomaska ( 4) a Marecka (6). Bydlim uz skoro 14 let v Chicagu, ale puvodem jsem z Plzne. Moc rada varim, ale jeste vice pecu. Tyhle stranky miluji, protoze diky nim se pro me peceni stalo konickem. Rada pecu, ale nerada zdobim..nemam trpelivost a ani vlohy .

Šéfkuchař Sonia's Avatar
    Členem od
    28.07.2009
    Místo
    Toskánsko

Ahoj Edito, vítám tě z Toskánska, jinak původem z Prahy. Ať se ti tu líbí i nadále. Soňa
    Soňa

Šéfkuchař Jaruš's Avatar
    Členem od
    30.01.2009
    Místo
    Praha 4 Michle

Edito vítej tady mezi námi.Tady budeš mít takovou možnost pečení,že to jen tak nevyčerpáš.Jsou tu moc dobré kuchařky,tak tu mezi námi zůstaň a sama to poznáš.
    JARUŠ

Šéfkuchař Renata's Avatar
    Členem od
    11.11.2008
    Místo
    Sokolovsko

Taky tě vítám a určitě přispěješ nějakým receptíkem z USA Já mám vnoučka Marečka (8).
    Renata

Super Moderator Ivana's Avatar
    Členem od
    18.11.2007
    Místo
    Praha

Edito zdravím z Prahy. Já už mám dětičky odrostlé, ale mlsné jsou pořád. Já jsem se zdobením taky na štíru z toho si nic nedělej. Každý prostě umí něco.
    Tak ať se ti tady líbí.
    Ivana M

Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Ahoj Edito, zdravím tě z Ostravy a ať se ti tu líbí.
    janina s. ( janaS.)

Šéfkuchař Sonia's Avatar
    Členem od
    28.07.2009
    Místo
    Toskánsko

Edito, teď jsem si všimla, že tu nejsi žádný nováček, takže po třech letech co jsi členem, se ti tu určitě líbí, jinak by ses neozvala. Takže si myslím, že zůstaneš i nadále. To je dobře.
    Soňa

Kuchtík
    Členem od
    11.03.2009
    Místo
    Chicago, USA

Diky za privitani, jsem sice clenem uz 3 roky ale na forum me moc casu nezbyva..ja spise ty recepty, ktere jsou super. Nejhorsi je ze se vzdycky u nejakeho" zatrhnu" a pak ho porad delam..ted treba rezy Rafaelo..ja sice kokos nemusim a moje deti take ne, ale v praci maji tyto rezy ohromny uspech. A tak podruhe v tomto tydnu je pecu na velky plech.. navic me nejvice tesi ze tim ze ja je nerada tak ani neuzdibuju a necitim se potom vinne. Vsak to asi take znate devcata kdy upecete nejakou " zravou" buchtu a pak se porad uzdibuje az je cela pryc..ale chystam se ze zase neco upecu pro ty moje spunty, ale u nich vetsinou vitezi strudl nebo neco s cokoladou, a tak se zda ze opet o vikendu budu brouzdat na vasich strankach a vymyslet co budu pect az se me budou sliny sbihat. Jinak muj Tomasek, miluje kdyz muze koukat na vareni tak nekdy misto pohadky mu poustim vase videa..jinak k receptum z USA..dnes jsme meli Spanelskou ryzi..ta je zde hodne popularni..je to neco na zpusob zapeceneho leca s ryzi a syrem na vrchu..ja i deti to mame radi a hlavne je v tom hodne zeleniny..tak kdyz budete chtit tak sem nikdy hodim recept..i kdyz mozna uz to tady je..jeste jsem tady na tom foru tolik nesurfovala :~) Mejte se hezky a ja bezim s klukama na plavani. dobrou noc nebo uz dobre jitro :~)

Šéfkuchař iris's Avatar
    Členem od
    01.08.2008
    Místo
    Ústí nad Labem

Taky Tě moc vítám mezi námi Každý receptík je vítaný,,
    Iris

Šéfkuchař lenka24's Avatar
    Členem od
    16.03.2009
    Místo
    Brno

Také tě tu vítám a posílám pozdrav z Brna!!!
    LENKA

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Pravidla přispívání