videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 23

Téma: Dodatečně vložené fotky

Šéfkuchař Iva4's Avatar
    Členem od
    16.04.2009
    Místo
    Glasgow,Skotsko

Default Dodatečně vložené fotky

Chtěla jsem se zeptat, zda je možno dodatečně vložit pod recept fotografii.Jestli ano,tak mne prosím ,,nakopněte,, ,bo se s tím trápím druhý den. Dík
    Iva4

Administrator Jarda's Avatar
    Členem od
    02.05.2009
    Místo
    Praha

Citace Původně odeslal Iva4 Zobrazit příspěvek
    Chtěla jsem se zeptat, zda je možno dodatečně vložit pod recept fotografii.Jestli ano,tak mne prosím ,,nakopněte,, ,bo se s tím trápím druhý den. Dík
    Dobrý den,
    stačí když si u Vámi napsaného příspěvku kliknete vlevo od něj na ,,upravit příspěvek,, dále klikněte na ,,do kompletního editoru,, a dále dole na ,,spravovat přílohy,,

Zkuste to a napište

Jarda

Šéfkuchař Iva4's Avatar
    Členem od
    16.04.2009
    Místo
    Glasgow,Skotsko

Jardo díky,díky,díky .....jak jednoduché
    Iva4

Šéfkuchař Itka's Avatar
    Členem od
    10.11.2009
    Místo
    Praha, Holešovice

Prosím, prosím jak se dostanu na "pokec" a na "můj panel". Děkuji za odpověd.
    Itka

Šéfkuchař Itka's Avatar
    Členem od
    10.11.2009
    Místo
    Praha, Holešovice

Omlouvám se, asi jsem nebyla přihlášená už vidím "pokec" i "můj panel".
    Itka

Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Citace Původně odeslal Jarda Zobrazit příspěvek
    Dobrý den,
    stačí když si u Vámi napsaného příspěvku kliknete vlevo od něj na ,,upravit příspěvek,, dále klikněte na ,,do kompletního editoru,, a dále dole na ,,spravovat přílohy,,

Zkuste to a napište

Jarda
    Zdravím, i když jste tu poradil už Ivě4, tak já dle rady Ivanky, když chci vložit fotku z PC do komentáře, tak jsem klikla na tu sponku, pak na procházet, ukázaly se mi HNED obrázky a fotky, klikla jsem na nahrát, pak zavřít okno, a pod odpovědí se mi ukázal název té fotky, dala jsem odeslat a hotovo.
    Teď jsem na jiném PC, notebook se opravuje, ty fotky mám v Dokumentech, když na ni kliknu, dám Kopírovat, ale nejdou mi vložit. Místo názvu fotky se mi tam objeví, které soubory jsou povolené.
    Povolené soubory: bmp doc gif jpe jpeg jpg pdf png psd txt zip
    Nevím, jak to udělat, už jsem jeden příspěvek vymazala, protože bez vložené fotky jsem vypadala jako blázen...
    Prosím, až budete mít čas, poraďte, jak to udělat, chlapi jsou momentálně pryč....
    Dík moc předem.
    janina s. ( janaS.)

Šéfkuchař Iva4's Avatar
    Členem od
    16.04.2009
    Místo
    Glasgow,Skotsko

Jani,postup máš správně a po kliknutí na fotku, kterou chceš poslat klikni na otevřít a dál to děláš správně
    Iva4

Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Ahoj Ivi, já to zkoušela i takto, ale mi to nejde vložit. Při kliknutí na náhled příspěvku se mi tam ta fotka neobjeví, nereaguje to ani na CTRL+V...
    janina s. ( janaS.)

Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Ahoj Jani, dík za zájem, já když si na něco zvyknu, že se to pracně naučím, a pak se něco změní a mi to nejde, mám problém...Prosím, jak jsi to myslela, KDY jako NEJDŘÍV otevřít? První kliknout na fotku a pak otevřít nebo naopak?
    Předtím mi to šlo s tou sponkou, že se mi HNED objevily ty fotky, teď mi to nějak nejde. A já nevím, jestli to je tím, že mám nyní jiný PC nebo že mám fotky uložené jinde...Prohlížet si je můžu, i kliknout pravou myší a kliknout na Kopírovat, ale tím to končí. Budu to nějak zkoušet, dík moc za rady !
    janina s. ( janaS.)

Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Zkouška - kluk mi tu něco vysvětlil a navigoval mě, utíkám pro tužku a papír nebo aspoň diktafon !
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    janina s. ( janaS.)

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Pravidla přispívání