zalozila jsem blog http://kvichero.blog.cz kam vkladam veskere nakupy jidla, vcetne cen, planovani vareni, recepty s kalorickymi tabulkami vsech prisad atd.

snazime se snizit naklady na jidlo, mam pocit, ze utracime zbytecne moc
nechci ovsem kupovat nekvalitni potraviny nebo varit blafy.. rada bych zachovala kvalitu, ale varila efektivne.
zatim to pro me znamena vic premysleni a planovani, tedy planovani ze stejnych surovin na vice dnu, vice receptu, vyuzivani zbytku atd...

pokud mate nekdo nejaky tip ohledne tohoto: napriklad jak uvarit neco a zbytek pote efektivne vyuzitna uplne jine jidlo, prosim komentujte nebo piste sem
zatim se mi obcas stava, ze kdyz takhle vyuzivam stejne suroviny, vznikaji chutove podobna jidla a tomu bych se chtela vyhnout.

zaroven tam mam anketu Kolik utracite mesicne za jidlo, tak bych prosila o kliknuti na odpoved. vysledky jsou zatim zajimave.

nesnazim se snizit naklady na nejakou minimalni hranici. jen chci videt, na kolik nas to vyjde, kdyz budeme stale jist temer vse, ale budeme o tom premyslet a nakupovat s rozumem )