videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net


Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazují se výsledky 11 až 20 z 32

Téma: Dalamánky - lepší než kupované (babka)

  1. #11
    Kuchtík
    Členem od
    09.01.2009
    Příspěvky
    8

    Default Re: Dalamánky - lepší než kupované (babka)

    Ahoj babi, mám velkou radost z tvojí pochvaly. Je to fakt dobré, jenom mít ten čas a finančně se to také vyplatí. Doufám, že si oblíbíš i ty loupáky, jsou fakt perfekt. Jsem dost mlsná i celá moje rodinka a jen tak mi něco nechutná.
    Udělej si i moji domácí paštiku, nedá tolik práce a je jí dost.. Právě je na to vhodná doba. Najdi si ji na těchto stránkách a stojí to opravdu zato. Také jsem tam dala maminčiny buchty. Budu se těšit na zprávu, jak se to podařilo a můžeme si spolu vyměňovat recepty. Včera jsem dělala tvarůžkovou pomazánku, jak ji dělávala moje babička, k čerstvému chlebu - prudce jedlé. Pokud budeš mít zájem, pošlu recept.U posledních receptů jsem zapomněla zatrhnout upozornění, tak mi piš přes ty dalamánky.
    Zdraví babka

  2. #12
    Šéfkuchař
    Členem od
    26.01.2010
    Místo
    Uherské Hradiště
    Příspěvky
    2713

    Default

    Ahoj Babko, tak jsem včera ukoušela tyto dalamánky, nemají chybu, moc chutnaly, vypadá, že jdu na ně dneska znova. Díky za recept. Moc zdravím.
    Majka
    M A J K A 1

  3. #13
    Šéfkuchař petrulinka's Avatar
    Členem od
    29.08.2009
    Místo
    Okres Opava
    Příspěvky
    280

    Default

    Zkoušla jste to některá z jiné mouky? Já totiž předměřickou doma nemám.

  4. #14
    Eny
    Eny je offline
    Šéfkuchař Eny's Avatar
    Členem od
    13.06.2009
    Místo
    jižní Morava
    Příspěvky
    1302

    Default rada

    Kupuji v pekárně Chlebová mouka,žitná mouka a obyčejná hladká .
    Eny

  5. #15
    Šéfkuchař petrulinka's Avatar
    Členem od
    29.08.2009
    Místo
    Okres Opava
    Příspěvky
    280

    Default

    Eny, děkuji za radu. Vyzkouším. Já totiž mouku chlebovou, žitnou i hladkou mám, ale nemám tu předměřickou, tak jsem nevěděla, jestli mi to půjde udělat i z jiné mouky.

  6. #16
    Šéfkuchař petrulinka's Avatar
    Členem od
    29.08.2009
    Místo
    Okres Opava
    Příspěvky
    280

    Default

    Tak jsem včera pekla rovnou z dvojité dávky a jsou vynikající. Ještě dneska jsem dojídala k snídani a jsou pořád skvělé. Děkuji za recept.

  7. #17
    Eny
    Eny je offline
    Šéfkuchař Eny's Avatar
    Členem od
    13.06.2009
    Místo
    jižní Morava
    Příspěvky
    1302

    Default odpovím

    Ahoj Petrulinko,recept je výborný( děkuji babce ) já dělám 2 - 3 krát v týdnu !
    Eny

  8. #18
    Šéfkuchař Zuzana F.'s Avatar
    Členem od
    04.06.2009
    Místo
    Jablonec n. N.
    Příspěvky
    4366

    Default

    Ahoj holky,
    dnes jsem dalamánky upekla, byly vynikající. Jen tu hrubou sůl jsem neměla. A vlastně cukr jsem dávala "normální", ale i tak byly dobré.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Zuzana

  9. #19
    Šéfkuchař gabriela.jakoubeova's Avatar
    Členem od
    09.01.2009
    Místo
    Velké Hamry, okr. Jablonec nad Nisou
    Příspěvky
    1695

    Default

    Také jsem dnes opět pekla.
    Zuzanko: cukr dávám taky normální, hrubou sůl nemám a poměr mouky si přizpůsobím (měla jsem doma jen dva druhy )
    Ale i tak jsou výborný.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Gábina

  10. #20
    Šéfkuchař Zuzana F.'s Avatar
    Členem od
    04.06.2009
    Místo
    Jablonec n. N.
    Příspěvky
    4366

    Default

    Gabčo, máš je krásné. Já už tu hrubozrnnou sůl mám, ale u nás o ni nutně stojí snad jen manžel, my ostatní ji spíš seškrábáváme. Minulý týden jsem mouku zase nakoupila, tak zase upeču.
    Zuzana

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dalamánky
    By Ladie in forum Pečené slané
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 14.08.2008, 21:27

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravit své příspěvky
  •