videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net


Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 11

Téma: Čokoládový krém do dortů,rolád i cukroví

  1. #1
    Šéfkuchař eva vinklarkova's Avatar
    Členem od
    31.10.2010
    Místo
    Brno
    Příspěvky
    398

    Smile Čokoládový krém do dortů,rolád i cukroví

    400 ml. mléko
    3,5 lžíce pol. mouky
    1 van. cukr
    svařit do husté kaše,do horké kaše nalámat jednu 100 g. čokoládu na vaření a vymíchat do hladka,za stálého míchání vychladit na pokojovou teplotu, našlehat si 1 máslo se 100 g. ml cukru a vychladlou kaši postupně zašlehávat,já ještě přidávám dvě lžíce holandského kakaa a trochu rumu vše vyšlehat do krásně hladkého krému,je moc dobrý.
    EVA

  2. #2
    Šéfkuchař maruška's Avatar
    Členem od
    08.07.2008
    Místo
    Znojmo
    Příspěvky
    7289

    Default

    EVI díky,bude určitě super a dlouho vydrží.
    MARUŠKA

  3. #3
    Šéfkuchař eva vinklarkova's Avatar
    Členem od
    31.10.2010
    Místo
    Brno
    Příspěvky
    398

    Default ahoj

    Citace Původně odeslal maruška Zobrazit příspěvek
    EVI díky,bude určitě super a dlouho vydrží.
    Maruško je moc dobrý a pokud by jsi ho chtěla dát do cukroví tak přidej trochu rumu aby se konzervoval tak vydrží hodně dlouho,já ho taky dávám do cukroví a všichni ho velice chválí i mě chutná a to na másláky moc nejsem. ahoj Eva
    EVA

  4. #4
    Šéfkuchař saxana's Avatar
    Členem od
    19.10.2012
    Příspěvky
    118

    Default

    Evičko, moc se mi líbí ve fotogalerii tvoje výrobky, jsou úžasný Nicméně můj favorit je čokoládový dort s (85) tento krém je totožný, nebo jsi použila jiný?

  5. #5
    Šéfkuchař eva vinklarkova's Avatar
    Členem od
    31.10.2010
    Místo
    Brno
    Příspěvky
    398

    Default

    jo jo je to tento krém,ale než začneš krémem zdobit dej si ho tak na půl hodinky vychladit je to lepší,krásně pak drží tvar
    EVA

  6. #6
    Šéfkuchař saxana's Avatar
    Členem od
    19.10.2012
    Příspěvky
    118

    Default

    Díky moc !!!

  7. #7
    Kuchtík
    Členem od
    16.10.2012
    Místo
    Přelouč
    Příspěvky
    26

    Default

    Evo, myslíte, že je jedno zašlehávat vychladlou kaši do másla a nebo máslo do kaše ? Ono se to rádo někdy srazí, prý to není jedno. Krém je zajímavý, určitě vyzkouším.

  8. #8
    Šéfkuchař maruška's Avatar
    Členem od
    08.07.2008
    Místo
    Znojmo
    Příspěvky
    7289

    Default

    Já dávám kaši do másla a pořádně zašlehám,musí mít stejnou teplotu máslo i kaše jinak se ti krém srazí.A rum dávám taky.
    MARUŠKA

  9. #9
    Šéfkuchař eva vinklarkova's Avatar
    Členem od
    31.10.2010
    Místo
    Brno
    Příspěvky
    398

    Smile

    Citace Původně odeslal Klaudie Zobrazit příspěvek
    Evo, myslíte, že je jedno zašlehávat vychladlou kaši do másla a nebo máslo do kaše ? Ono se to rádo někdy srazí, prý to není jedno. Krém je zajímavý, určitě vyzkouším.
    Ahoj Klaudie,já si našlehám máslo s cukrem a vychladlou kaši postupně zašlehávám do našlehaného másla,teplota másla i kaše musí mít přibližně stejnou teplotu,opačný postup jsem nezkoušela tak nevím jestli by se ti krém nesrazil a až je krém krásně vyšlehaný tak do něj zašlehám kakao a trochu rumu tento postup je stoprocentní opačně bych to asi nezkoušela
    EVA

  10. #10
    Šéfkuchař Janah's Avatar
    Členem od
    20.01.2009
    Místo
    Blovice,okr.Plzeň-jih
    Příspěvky
    1344

    Default

    Tak tenhle krém je výýýbornýýý Dávala jsem ho na ten dort pro Péťu a všem nám moc chutnal Vřele doporučuji a, Evi, moc děkujíííí.
    Poslední úpravu provedl(a) Janah; 08.11.2012 v 12:26.
    Janah

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete přidávat odpovědi
  • Nemůžete přidávat přílohy
  • Nemůžete upravit své příspěvky
  •