videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

+ Odpovědět na toto téma
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se výsledky 11 až 13 z 13

Téma: Audio/Video chat

Šéfkuchař janina s.'s Avatar
    Členem od
    25.03.2009
    Místo
    Ostrava

Gábi, mi přišlo v emailu, že si mě kámoška z Jeseníků přidala do přátel a ať si ji přidám taky, pokud chci. Zkusila jsem to, mluvilo to na mě anglicky, tak jsem vycouvala. Jsem s ní každý den na ICQ a na emailu místo dopisů.
    Myslela jsem, že FB a chat jsou dvě rozdílné věci, to hádám. Zítra se zeptám na podrobnosti syna a budu si dělat poznámky. Ale vím, že kámoška chodí na FB a tam vidí hodně JEN známých i cizích lidí a že s tím pracuje, no já se k tomu zatím nedostala. Dinosaurus na výstavku.
    Schválně se zeptám kluka a pak napíšu, jak jsem dopadla a zhodnotila to.
    Dík za zájem a reakci, kluk je u kámoše.
    janina s. ( janaS.)

Šéfkuchař Beata.H's Avatar
    Členem od
    25.12.2010
    Místo
    Rakovník

Cool

Zkusit se to může,praxe ukáže,jak se to ujme a jak by to fungovalo.Mohla by to být sranda.
    BEA

Kuchtík Kocour Garfield's Avatar
    Členem od
    25.11.2011
    Místo
    Vysočina

Znám chat z jednoho slovenského fóra a je to skvělá záležitost. V podstatě jde o to, že tam kde končí inzerce je okno s chatem. Kde mohou a nemusí komunikovat všichni, kdo zde jsou a je to mnohdy zábavnější jak celé forum. Technicky se to většinou načítá asi po minutě, takže komunikace na tom nevázne. Navíc lze vložit množství smajlíků a pokud je to dobře nastavené /BBcody/, tak lze vkládat obrázky a cokoliv si přejete. Takže by dámy mohly v pohodě klábosit o všem možném, nejen o vaření

+ Odpovědět na toto téma
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Pravidla přispívání