videorecepty ekucharka.netgalerie ekucharka.net

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se výsledky 11 až 18 z 18

Téma: Agar

Šéfkuchař Hančí's Avatar
    Členem od
    12.03.2008
    Místo
    CZ

Default Re: Agar

Jaruško, no to máš jak slavící maratón, to ti nezávidím,ale co bychom, pro ty naše zlatíčka, neudělaly,co? Dortíky máš opravdu pěkné,jsi šikovná.Receptík prohlídnu.Máme taky raději šlehačku,než máslové krémy,ale teď nesmíme zatím nic mastného.Děkuji za návod,snad to zvládnu,zatím ještě stále šlehačku nemůžem, ale později to zkusím. Dáváš to tedy opravdu teplé, do vyšlehané šlehačky,no to jsem se právě vždy bála, že se srazí, ale teď to klidně zkusím, když to máš osvědčené. Tak děkuji , těm tvým zlatíčkům, přeji vše nejlepší, k těm všem svátkům a narozkám!!!!A ty se šetři, ať můžeš taky slavit !!!!Ahojky
    Hančí

Šéfkuchař Jaruš's Avatar
    Členem od
    30.01.2009
    Místo
    Praha 4 Michle

Hančí,jediné štěstí je to,že já ráda vařím a peču a tak se vždy těším na takovéto oslavy.I když je to u dcer,tak stejně pečení zajišťuji jedině já a vždy něco ještě od masa,protože
    mám vnuky,kteří doslova jsou jako kyseliny.Pak zase odpočívám.Jaruš
    JARUŠ

Šéfkuchař Hančí's Avatar
    Členem od
    12.03.2008
    Místo
    CZ

Ahoj Jaruš, :P já zas mám 1 syna (30),2 neteře (17 a 5)a 1 synovce (14) a tak to je taky pořád, kolem dokola, co slavit.Taky ráda něco vařím a i pro ně peču, ale teď jsem měla trochu zdravotní problémy i se synem,máme oba krutou slinivkovou dietku,k tomu muže diabetika,tak to není tak jednoduché.Ale on se člověk naučí všechno,když musí.A ty ovocné s želatinou, jsou nejlehčí dortíky!!!Tak ahojky a díky za rady. :P :P :P
    Hančí

Šéfkuchař Jaruš's Avatar
    Členem od
    30.01.2009
    Místo
    Praha 4 Michle

Máš Hani pravdu.Hlavně v létě máme rádi ovocné dortíky,spíše řezy na plech se želatinou,proto jsem sháněla recept na agar.Nedáváme žádný krém jen piškot a ovoce a želé.To mají rádi všichni.Tak s tím pečením to asi nebude tak velké,co?Ale jednou za čas se může kouskem zhřešit,či ne? No slinivka je prevít,tam je to trochu dietka větší.Já zase držím dietu a tak jsem již 5 měsíců neměla v puse sladké i dokonce o vánocích jsem neochutnala ni jeden kousek a to jsem pekla 17 druhů.Tak ať je lépe a držím palečky na uzdravení.Jaruš
    JARUŠ

Šéfkuchař Hančí's Avatar
    Členem od
    12.03.2008
    Místo
    CZ

Jaruš,já měla zatím dietu,jen kvůli žlučníku,to je prakticky stejný,jako pro syna na slinivku,ale jsem už po operaci,tak snad časem budu něco moct,ale syn zatím ne a manželovi peču s fruktózou,ale letos mi nebylo zrovna hej, s tím žlučníkem a tak jsme mu jen trochu koupili,aby měl alespoň něco.Tak uvidíme jak bude dál,ahoj :P
    Hančí

Šéfkuchař Jaruš's Avatar
    Členem od
    30.01.2009
    Místo
    Praha 4 Michle

Hančí,moje maminka byla na operaci v 70ti letech.Vzala jsem si ji k sobě,aby dodržovala dietu,ale ona mi v kuchyni jedla z hrnce dršťkovou hned první týden a nic jí nebylo.Když to řekla doktorovi,tak on na to ,že jí vzali žlučník proto,aby mohla všechno jíst.Je to asi individuální.Ale asi ze začátku pomaleji a postupně přidávat.U Agaru asi skončíme,neboť už se to spíše týká pokecu,tak příště si povíme víc tam.Dobrou Jaruš
    JARUŠ

Kuchtík
    Členem od
    27.07.2010

Default agar

Dobrý den, doporučuji se podívat na tento odkaz http://www.prodejbylin.cz/agar_rasa_mleta/index.html .

Šéfkuchař Jaruš's Avatar
    Členem od
    30.01.2009
    Místo
    Praha 4 Michle

Agar to je přímo bylinný preparát,ale agar želatina je na polévání dortů.
    JARUŠ

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Pravidla přispívání